Home Destinatii Sunt la moda circuitele. Vezi ce vacante poti cumpara la jumatate de...

Sunt la moda circuitele. Vezi ce vacante poti cumpara la jumatate de pret

656
0
SHARE

2018 pare sa aduca in prim planul ofertelor turistice moda circuitelor pe diverse continente, touroperatorii sustinand ca aceste pachete au fost create fix dupa dorinta clientilor fideli.

Iar cum Targul National de Turism  este in plina desfasurare, nu ar strica sa vezi pe unde ai putea da o raita in vacanta de anul viitor, beneficiind si de reduceri substantiale, in unele cazuri chiar de 50%.

Cocktail Holidays lanseaza circuite in Statele Unite ale Americii, Iran, Argentina&Brazilia, Rusia si Iordania in 2018, diversificand astfel oferta de programe de calatorie cu vizitarea unor obiective turistice.

Satui de Europa

Noile destinatii pentru circuite au fost alese la cererea clientilor fideli Cocktail Holidays, cu experienta in astfel de programe turistice, care au vizitat deja toata Europa si vor sa exploreze alte continente, mentioneaza un comunicat de presa al Prompt Service Travel Company, detinatoarea brandului Cocktail Holidays.

Vacantele au o durata de minimum opt zile si le ofera turistilor ocazia sa cunoasca destinatia in amanunt, cu ajutorul unui ghid specializat. Tariful unui astfel de circuit porneste de la 850 euro/persoana.

In plus, in destinatiile in care organizeaza circuite si sejururi cu zboruri tip charter, 17 tari din Europa, Asia, Africa si America, turoperatorul si-a diversificat oferta de hoteluri pentru categoria de turisti care prefera transportul individual, cu preturi pornind de la 18 euro/noapte.

De altfel, cererea de cazari din 2017 s-a dublat fata de anul anterior, iar in 2018 ar putea ajunge sa reprezinte 20% din cifra vanzarilor Cocktail Holidays.

Destinatii pentru toate gusturile

Segmentul de chartere cuprinde si in 2018 destinatii ca Sharm el Sheikh, relansata in primavara acestui an si oferita si cu ocazia sarbatorilor de iarna, Tenerife, operata cu cele mai noi aeronave Tarom, Croatia si cele traditionale: Spania, Grecia, Turcia.

Pentru al treilea an consecutiv, Cocktail Holidays ofera in lunile mai si septembrie vacante pe charter in Muntenegru, cel mai sudic fiord al Europei si unicul din Balcani.

Pachetele cu zbor din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta au fost lansate in luna noiembrie si au o reducere de pana la 50% la tariful de cazare in perioada de Early Booking. 

“Reducerile afisate in perioada de Early Booking sunt date de partenerii hotelieri din destinatiile aflate in oferta noastra de vacanta de vara. Le oferim, la randul nostru, clientilor care vor sa rezerve din timp vacanța de vara pe zboruri charter. Rezervarea din timp a vacantei are avantajul tarifului redus, dar are si avantajul alegerii pachetului dorit”, declara Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Cei care vor sa traiasca magia Craciunului pe alte meridiane sau sa intre in noul an direct din vacanta ar trebui sa se grabeasca, pachetele de Craciun fiind epuizate in proportie de 90%, in vreme ce cele de Revelion s-au vandut in proportie de 70%, conform datelor oferite de Cocktail Holidays.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here