Home ONG Changeneers Meetup- Avancronica la un cutremur devastator de 7,5 grade Richter

Changeneers Meetup- Avancronica la un cutremur devastator de 7,5 grade Richter

1068
0
SHARE

Decat o Revista (aka DoR – n.r.) a prezentat inca din vara acestui an care ar putea fi efectele unui cutremur de 7,5 grade pe scara Richter in Bucuresti.

Pe 22 noiembrie, la Impact Hub, incepand cu ora 19:00, Fundatia Comunitara Bucuresti da startul programului Changeneers, o initiativa care are scopul de a limita pagubele materiale si umane pe care le poate inregistra capitala Romaniei in cazul unui seism de o asemenea magnitudine.

Intalnirea, in care vor lua cuvantul Alina Kasprovschi, membru fondator Fundația Comunitara; Georgiana Ilie, Senior editor DOR si autorul articolului Orașul vulnerabil si Matei Sumbasacu, inginer si fondator al Re:Rise, Asociatia pentru Reducerea Riscului Seismic, reprezinta prima sesiune de discutii pe tema riscului seismic la care este expus Bucurestiul.

Capitala este de departe cel mai vulnerabil loc din tara, atat prin prisma numarului mare de locuitori, cat si ca urmare a nivelului redus de pregatire in a reduce sau gestiona impactul unei astfel de crize.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here