Home Stiri Campanie inedita. Ce fata faci la prima muscatura?

Campanie inedita. Ce fata faci la prima muscatura?

954
0
SHARE

Halloweenul a trecut, asa ca nu este cazul sa va ganditi la contele Dracula. The first bite nu are legatura nici cu vampirii, nici cu semnele tradatoare ale unei aventuri erotice, ci cu expresia pe care o faci la prima muscatura din preparatul culinar preferat.

Campania The first bite a fot lansata la nivel global de brandul foodpanda cu scopul de  evidentia emotia declansata de prima savoare a gustului la care ai poftit in ziua repectiva.

‘Am lansat o campanie globala cu un continut consistent pe toate pietele noastre din intreaga lume, aducand in prim-plan un mesaj unic: experienta universala a primei muscaturi din preparatul dorit – the first bite.

Foodpanda este recunoscut drept un serviciu de livrare care ofera mancare buna de la restaurantele din intreaga lume, insa noi suntem, de fapt, o echipa de iubitori de mancare. Si atunci, ce este mai interesant decat prima muscatura din preparatul dorit?”, explica Julian Dames, co-fondator si Global CMO al foodpanda.

In Romania, platforma online de comenzi colaboreaza cu 400 de restaurante din tara, fiind prezenta in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here