Home Stiri De la coltul strazii la coltul tastei. Mega Image si-a deschis platforma...

De la coltul strazii la coltul tastei. Mega Image si-a deschis platforma de comenzi online

565
0
SHARE

Mega Image intra in grupul retailerilor online de produse alimentare de pe piata locala, odata cu lansarea platformei mega-image.ro.

Platforma online ofera acces la cea mai mare sortimentatie de produse, de la cele dry, proaspete si congelate, pana la produsele din cornerele speciale, Wine Gallery si Equilibrum. Pentru comenzile in Bucuresti, este disponibila intreaga sortimentatie de produse, iar pentru comenzile din tara sunt excluse produsele proaspete si congelate, acestea necesitand conditii speciale de livrare, informeaza un comunicat al companiei.

“In segmentul de retail  suntem mai mult decat un supermarket, suntem un brand puternic construit pe indicatori unici, inspirat chiar de clientii nostri, care funcționeaza perfect si ii inspira cu fiecare vizita si experienta din magazinele noastre.

In aceasta directie, am investit si vom continua sa investim in e-commerce pentru a oferi o experienta cu adevarat completa la cumparaturi. Ne bucuram ca, dupa un efort intens de echipa, am lansat propriul nostru supermarket online, care ne va sustine si mai mult in strategia de a fi aproape de clientii nostri si de a le oferi inspiratie la cumparaturi prin solutii complete si inovatoare” , a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Clienţii din Bucuresti vor putea opta pentru una dintre cele doua optiuni de livrare: direct acasa sau ridicarea personala a comenzii din pick-up point-uri. In prezent exista peste 60 de locatii pick-up point îi interiorul magazinelor Mega Image. In plus, intervalul orar in care poate fi facuta livrarea acasa ramane la latitudinea clientului.

Transportul este oferit gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei, iar sub această limita costul pentru livrare este de 20 de lei. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here