Home Companii Viitorul sub lupa: Specialistii SuperHumans ne dezvaluie lumea de dupa 2030

Viitorul sub lupa: Specialistii SuperHumans ne dezvaluie lumea de dupa 2030

953
0
SHARE

Sub egida Forumului Economic Mondial, conferinta Innovations for Tomorrow: SuperHumans, din 28 noiembrie, aduce la Bucuresti o serie de cercetatori si pasionati de tehnologie care vor face o schita schimbarilor asteptate sa modifice infatisarea lumii in 10, 20 sau 30 de ani.

Pe scena Palatului Universul vor urca pe rand: Ioan Istrate, castigator al competitiei internationale Xprize; jurnalistul Vlad Mixich, dr. Flavia Zant, Calin Brandabur, fondator al Symme3D, cu expuneri despre cele mai noi inovatii in lumea medicala si barierele care urmeaza sa fie depasite in viitor in acest domeniu; Deborah Chen, fondator al primului Vitual Reality Cinema din Europa Central si Ariana Preda, o adolescenta de doar 13 ani, care, incepand cu 2018, va urma cursurile NASA despre mineritul azsteroizilor.

Conferinta din Bucuresti vine in continuarea seriilor de evenimente similare de la Davos si Geneva si are ca parteneri locali organizatiile Global Shapers si Social Innovation Solutions, bucurandu-se si de sprijinul Hello Tomorrow.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here