Home Companii ELCO, crestere a vanzarilor pe mana sectorului privat. Ce cauta dezvoltatorii romani

ELCO, crestere a vanzarilor pe mana sectorului privat. Ce cauta dezvoltatorii romani

1177
0
SHARE

ELCO, brandul german de sisteme termice destinate aplicatiilor comerciale, industriale sau rezidentiale mari, continua sa acapareze o parte tot mai importanta din piata locala, bazandu-se pe actorii din sectorul privat

Parte a Ariston Thermo Group, ELCO mizeaza in proportie de 90% din vanzari pe cerintele dezvoltatorilor din mediul privat, chiar daca solutiile tehnice pot deservi foarte bine si operatori aflati in subordinea administratiilor publice.

Partener stabil

Centre wellness & SPA , unități medicale private, parcuri logistice și depozite, dar si  cladirile de birouri din marile orase au apelat la cazanele ELCO destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.

“Suntem bucurosi sa vedem sistemele ELCO in unele dintre cele mai importante proiecte imobiliare din acest an. Increderea partenerilor nostri in brandul german ELCO vine ca o confirmare a calitatii solutiilor complexe si complete pe care le oferim.

Vom continua sa vizam proiecte din segmentul comercial, industrial, administrativ si rezidential, precum cladiri de birouri, centre comerciale, spitale, hoteluri, cladiri de apartamente”, explica Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.

Potrivit reprezentantilor companiei, cele mai multe proiecte realizate de ELCO Romania pe segmentul cazanelor in condensare de putere mare au fost realizate pentru sectorul privat, acestea ajungand la un procent de aproximativ 90% din totalul proiectelor ELCO de pe piata locala.

Eficienta, factorul reprezentativ

In 2018, cererea pentru cazane comerciale ar putea creste cu aproximativ 20 de procente, conform estimarilor  facute de reprezentantii Ariston Thermo Romania, dezvoltatorii aratandu-se tot mai interesati de dotarea spatiilor pe care le construiesc cu solutii de incalzire cat mai eficiente. Proiectarea simpla, implementarea fiabila si functionarea optima a sistemului sunt principalele elemente care asigura eficienta sistemelor de incalzire ELCO.

In plus, valorile reduse ale emisiilor de noxe duc la o apreciere a performantei energetice a cladirilor, lucru care ii ajuta pe dezvoltatori sa obtina certificari de clasa superioara a imobilelor construite si, implicit, sa creasca pretul spatiilor date in chirie sau puse la vanzare.

“La fel ca si in cazul centralelor termice de apartament, si pe acest segment observam o tendinta catre echipamente eficiente, in condensare. Pe acest fond, gama de cazane ELCO include doar modele cu eficienta ridicata si emisii reduse de NOx ca raspuns la cerintele clientilor. Solutiile de incalzire ELCO includ tehnologii inteligente pentru economie de energie, proiectate pentru a satisface cerintele individuale ale proiectelor”, a adaugat Draguleanu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here