Home Timp liber Relaxare in stil romanesc. Habar nu ai ce te asteapta la Therme...

Relaxare in stil romanesc. Habar nu ai ce te asteapta la Therme de 1 Decembrie!

535
0
SHARE

Nici macar cel mai mare centru spa din Bucuresti nu putea trata cu nepasare aniversarea Zilei Nationale a Romaniei, asa ca pregateste-te de un program cu totul special pus in scena la Therme pe 1 Decembrie.

Cei care se gandesc ca surpriza va consta in interpretarea unor piese din folclor si degustarea unor roduse traditionale vor avea de suportat un adevarat soc. “Am pregatit un program de relaxare tropicala cu un twist romanesc”, se mandresc, pe buna dreptate, gazdele evenimentului.

Amatorii de terapii vor putea incerca peeling-urile facute cu malai si miere organica de Tulcea sau mastile faciale din argila de Maramures, iar cei pregatiti sa danseze o pot face in cadrul horei din piscina, pe ritmurile reinterpretate in stil modern de trupa Cobzality.

Copiii vor avea si ei parte de surprize, doua piese de treatru urmand sa fie puse in scena in biblioteca de sare din zona Galaxy Relax. Evenimentul intra in costul biletului de acces in spa, iar orarul de functionare va fi prelungit cu aceasta ocazie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here