Home Casa Design nou pentru casa ta. Oferta KUMA te va lua prin surprindere

Design nou pentru casa ta. Oferta KUMA te va lua prin surprindere

640
0
SHARE

Stilul de design interior poate inregistra schimbari rapide, dar nevoia fiecaruia dintre noi de calitate, linii clare in forma pieselor de mobilier si a acccesoriilor sau imaginea personalizata a acestora reprezinta o certitudine atunci cand vine vorba de redecorarea locuintei.

Sezonul sarbatorilor de iarna iti ofera sansa de a te bucura de toate acestea prin intermediul unei oferte speciale de la KUMA, perfecta pentru proiectul de reamenajare a unei bucatarii moderne.

Liniile elegante ale colectiilor KUMA de lavoare si blaturi de bucatarie incurajeaza aducerea unui suflu nou in casa ta, mai ales daca vorbim de proiecte puse in practica in spatii generoase, asa cum sunt bucatariile tip open-sace.

Insa, designerii firmei au in vedere si priectele de reamenajare a unor spatii neconventuionale, in acest caz varianta personalizarii obiectelor care compun o bucatarie fiind varianta cea mai buna pentru tine.

Daca ai indoieli in ceea ce priveste modul in care un lavoar sau un blat de bucatarie se integreaza in casa, KUMA poate crea produsele in functie de spatiul unde urmeaza sa fie amplasate. In acest fel, vei avea cel mai frumos cadou, perfect adaptat  spatiului de care dispui in locuinta.

Iar cum Craciunul ramane o sarbatoare in care atmosfera intima din casa primeaza, nimic nu poate reprezenta un cadou mai frumos decat reconfuigurarea bucatariei cu elemente dedicate spatiului de care dispui in casa ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here