Home Casa Satul Scandinav, un concept rezidential al viitorului prinde viata langa Bucuresti

Satul Scandinav, un concept rezidential al viitorului prinde viata langa Bucuresti

1922
0
SHARE

Cum ar fi sa ai o casa cu independenta energetica totala si dotata cu accesorii si sisteme de ultima ora? Pare un vis, dar adevarul este ca modelul locuintelor suedeze a fost transpus cu succes intr-un ansamblu rezidential de langa Bucuresti.

Snagovul este locatia aleasa de dezvoltatorul imobiliar Scandinavian Development pentru ridicarea unui ansamblu de 70 de locuinte dupa modelul caselor moderne din Suedia.

Satul Scandinav are deja 14 imobile gata de predare, alte 56 de case cu suprafete care pornesc de la 230 mp urmand sa fie date in folosinta anul viitor, informeaza reprezentantii companiei.

Proiectul este unul dintre cele mai ambitioase puse in practica vreodata in Romania, iar alegerea Snagovului ca loc de desfasurare a complexului imobiliar de tip scandinav nu este intamplatoare, micul orasel de langa Bucuresti fiind zona cea mai putin poluata dintre Capitala si Breaza.

Din acest punt de vedere, te vei simti tot timpul in vacanta la tine acasa, iar avantajele date de tehnologiile folosite in constructia imobilelor sunt alte atuuri importante in alegerea unei noi locuinte.

Dupa cum am spus, costurile cu incalzirea si climatizarea 0, constructrul folosind fatade ventilate si pompe de caldura aer-aer pentru  asigura o temperatura constanta in interiorul locuintei.

Materialele de constructii si dotarile smart din interiorul locuintelor sunt importate in proportie de 100% din Suedia, fapt care asigura o garantie reala de 50 de ani a imobilelor. Vei avea control direct din aplicatiile instalate pe smartphone la sistemul de supraveghere video al casei, la cel termic, de ventilatie si de ilumninat.

In plus, oferta include bai si bucatarii dotate cu accesorii si aparatura de tip premium, iar locuitorii din complex beneficiaza si de acces la piscina, jacuzzi, zona de petreceri, sauna, teren de sport multifunctional din spatuiile comune de recreere ale Satului Scandinav de langa Bucuresti.

Fiecare casa are asigurate 3 locuri de parcare, iar loturile de teren pe care sunt construite imobilele variaza de la 625 mp la 1600 mp, oferindu-ti spatiul necesar pentru a te relaxa chiar in curtea casei tale.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here