Home Casa Pune pe fuga oaspetii nedoriti cu o sonerie inteligenta

Pune pe fuga oaspetii nedoriti cu o sonerie inteligenta

1126
0
SHARE

Ce faci cand peluza din fata casei iti este invadaat tot timpul de musafiri nedoriti sau copii vecinilor se distreaza tot timpul pe seama ta sunand la usa si ugind?

Raspunsul e simplu, iti iei un gadget smart prin care poti pune pe fuga un vizitator nedorit chiar si atunci cand nu esti acasa.

Video Doorbell Pro, o sonerie inteligenta creata de comapnia Ring, iti va usura portofelul de echivalentul a 249 dolari, dar are avantajul de a te tine tot timul la curent cu ce se intampla in fata casei tale, dupa cum precizeaza CNN Money.

Dotata cu o camera video performanta, soneria inteligenta poate inregistra imagini HD din fata proprietatii tale chiar si pe timp de noapte. Video Doorbell Pro dispune si de canale audio care iti permit sa comunici cu cei din fata usii, dar, la fel de bine, poti folosi sistemul audio pentru a speria si pune pe fuga oaspetii nedoriti.

Conectata la dispozitivele mobile prn intermdiul unei aplicaii, soneria inteligenta permite supravegherea si comunicarea cu cei care ajung in pragul casei tale chiar si de la distanta.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here