Home Timp liber Te visezi designer de moda? E timpul sa faci primii pasi

Te visezi designer de moda? E timpul sa faci primii pasi

1277
0
SHARE

“Reciclam, reparam si abia apoi cumparam produse noi” – acesta este motto-ul sub care se desfasoara un curs introductiv de croitorie si upcycling, organizat la atelierul Nod makerspace.

Prima sesiune este organizata pe 30 ianuarie, intregul curs in care vei invata sa folosesti masina de cusut, masina de surfilat si masina de brodat fiind structurat pe 4 module distincte de cate 4 ore, timp de tot atatea saptamani.

Scopul cursului este deprinderea de abilitati noi care sa ne ajute sa transformam articole vestimentare pe care nu le mai purtam in produse noi, sa cream articole si tipare de la zero si sa reparam hainele de care ne-am atasat si pe care vrem sa le mai purtam, pentru ca stim ca e bine ca mai intai sa reciclam, reparam si abia apoi sa cumparam produse noi”, explica organizatorii.

Ultimul modul al cursului propune experienta lucrului in echipa pentru un proiect caritabil, o jucarie educativa pentru copiii de la gradinita din satul Buiesti, Judetul Ialomita. Piesele din care va fi creata si asamblata jucaria ii vor familiariza pe cei mici cu o multitudine de texturi si prinderi.

Pretul cursului este de 450 lei. Atat suporturile de curs teoretic, cat si materialele de lucru (tesaturi, masini de cusut, foarfeci, liniare, hartii pentru tipare, etc) sunt incluse in pret. Inscrierile se fac pana pe 26 ianuarie. Numarul maxim de participanti admisi este de 7, iar studentii si membrii Nod beneficiaza de reduceri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here