Home Companii Visezi la masina fara sofer? Pana atunci, rulota autonoma ar putea veni...

Visezi la masina fara sofer? Pana atunci, rulota autonoma ar putea veni prima

872
0
SHARE

Un nou concept de rulota desinata vanzarii de alimente fast-food a fost prezentata de Toyota la Consumer Electric Show 2018, aceasta avand caraceristicile unui vehicul autonom.

“E-Palette” este un vehicul multifunctional pe care Toyota vrea sa il lanseze oficial cu ocazia Jocurilor Olimpice din 2020 si se prezinta sub forma unui magazin pe roti din care te poti aproviziona cu pizza, suc, alte produse din sectorul retail sau pe care sa il folosesti ca pe un microbuz de transport persoane, relateaza CNBC.

“In acest momrent, noi suntem cei care mergem la magazin. In viitorul apropiat, magazinul va veni la noi”, au descris reprezentantii Toyota noul concep de vehicul.

Compania are deja semnate parteneriate cu Amazon, DiDi, Uber si Pizza Hut pentru livrarea vehiculelor autonome care pot juca atat rol de magazin mobil autonom, cat si de taxi fara sofer.

“Tehnologia se schimba repede in industria noastra, iar cursa este in plina desfasurare. Concurenta noastra nu mai vine doar din sectorul auto. Companii precum Google, Apple sau Facebook sunt cele care ma tin treaz noapte, deoarece nici noi m inceput prin a construi masini”, recunoaste presedintele gigantului uto nipon, Akio Toyoda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here