Home Destinatii Pregateste-te sa iti rezervi de pe acum vacanta de vara. Reducerile sunt...

Pregateste-te sa iti rezervi de pe acum vacanta de vara. Reducerile sunt si de 45%

1453
0
SHARE

Perioada early booking atrage turistii romanii pe capete, dupa cum recunoaste managerul uneia dintre primele agentii de profil infiintate la inceputul anilor ’90.

Atractia este intretinuta de preturile extrem de scazute prezentate de touroperatori, dupa cum precizeaza Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Discounturile in aceasta perioada ajung pana la 45% din pretul pe care s-ar putea sa il platesti in doar cateva saptamani, iar acest lucru duce la o crestere accelerata a vanzarilor entru unele destinatii preferate de romani.

“Inceputul lui 2018 are perspective deosebit de bune, este un an in care romanii sunt si mai deschisi sa calatoreasca in strainatate. In perioada de Early Booking au rezervat cu 50% mai multe vacante in Turcia fata de anul trecut si cu 20% mai multe pentru Grecia. Cresterea pentru Bulgaria este de 15%, pentru Spania si Romania de 10%. In perioada de Early Booking aleg ce hotel doresc si beneficiaza si de reducerile oferite de partenerii nostri hotelieri”, a explicat Burcea.

Un sejur in plina perioada estivala porneste de la 320 de euro si include zbor charter, cazare la un hotel de trei stele, transferuri si asistenta turistica.

In 2018, turoperatorul a adaugat in oferta sa chartere din Bucuresti spre insulele Samos si Lesbos (Grecia), litoralul albanez, Alanya (Turcia), sejururi in Puglia (Italia) si pachete pe zbor charter spre Antalya din Targu Mures. Toate acestea se adauga destinatiilor de vara deja consacrate in oferta companiei, cum ar fi Grecia, Turcia, Spania, Portugalia, Italia, Croatia, Cipru de Nord si Sud.

Pentru anul in curs, Paralela 45 mizeaza pe io crestere a vanzarilor de pachete turistice de 20% pe turismul extern si de 45% pentru destinatiile interne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here