Home Cariere Gabriela Streza, noul Business Development Director al companiei Valoria

Gabriela Streza, noul Business Development Director al companiei Valoria

727
0
SHARE

Compania de training, consultantă si business coaching Valoria isi completeaza echipa cu un Business Development Director in persoana Gabrielei Streza.

Absolventa a Universitatii Politehnice din Bucuresti, Gabriela Streza are  o expertiza solida in marketing, comunicare si business development dobandita in decursul a sute de proiecte gestionate cu succes in cariera.

Decizia de a veni alaturi de echipa Valoria deschide un capitol nou in evolutia mea profesionala, cu multe provocari dar si cu oportunitati importante. Avem o strategie de dezvoltare pe fiecare dintre liniile de business ale firmei – training, consultanta si coaching – si sunt foarte entuziasmata de proiectele pe care ne propunem sa le dezvoltam împreuna’”, a explicat noul Business Development Director al companiei.

Echipa aflata la conducerea Valoria le include si pe Elena Badea si Alexandra Cernian, lector universitar la Facultatea de Automatica si Calculatoare – un trainer cu peste 10 ani de experienta si un profesionist apreciat in mediul academic.

Gabriela este un profesionist de marca, o persoană dinamica, cu o gandire practica si structurata, care ii permite sa coordoneze proiecte complexe cu o mare eficienta. Are abiltati de comunicare excelente care o fac sa inteleaga cerintele specifice ale fiecarui client pentru a propune solutii si cai de colaborare de succes. In rolul de Business Development Director va avea o contributie esentiala la dezvoltarea bazei de clienti a firmei”, a apreciat Elena Badea, Managing Partner Valoria.

Valoria ofera training pe o gama diversificata de tematici, de la cele ce conduc la antrenarea competentelor functionale, manageriale, de vanzari si interpersonale (soft skills), pana la cele pe teme aflate mai rar in oferta de training a firmelor de profil, dar foarte cerute de companii, cum ar fi: scriere de business cu tehnici de NLP, psihologia leadershipului si psihologia vanzarii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here