Home Tendinte PITTA, drona versatila care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau...

PITTA, drona versatila care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau de gadgeturi

814
0
SHARE

Cand vine vorba de drone care au calitati video impresionante, orice amator de gadgeturi face un pas inapoi numai gandindu-se la pretul unui astfel de dispozitiv, ca si la dimensiunile sale.

In principiu, temerile sunt justificate, dar nu si cand vine vorba de PITTA, o camera video modulara capabila sa indeplineasca multiple sarcini, dupa cum anunta portalul Sanvada.

Ai nevoie de o drona pentru filmarea peisajelor in vacanta? Excelent, PITTA joaca perfect acest rol, iar camera 4k asigura o rezolutie mai mult decat ok pentru amintirile unui sejur memorabil.

Vrei si un gadget portabil, bun de tinut in mana sau de montat pe ghidonul biclei, ori o camera de supraveghere in casa? Nicio grija, PITTA rezolva si aceste misiuni, gratie caracteristicilor sale modulare.

Dispozitivul are doar 17 cm in inaltime si o greutate de 200 de grame, camera video de 13 MP fiind elementul central la care se raporteaza toate celelate elemente modulare. Gadgetul poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii de mobil, iar creatorii sai se lauda ca pana si un incepator poate manevara drona cu un singur click.

Mai mult, gadgetul are si senzori de urmarire in cazul in care vrei sa o faci sa urmareasca o tinta in miscare in timpul filmarii. Una peste alta, caracteristicile aparatului suna indeajuns de incitant pentru a-i gasi camerei modulare un loc in bagajul tau de vacanta.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here