Home Cariere EY Romania deschide cel mai amplu proces de recrutare. Se cauta 150...

EY Romania deschide cel mai amplu proces de recrutare. Se cauta 150 de candidati

914
0
SHARE

EY Romania a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja peste 150 de studenti si absolventi din intreaga tara, care se vor alatura companiei in birourile EY din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Procesul se va desfasura in cadrul unui amplu program bazat pe invatare si dezvoltarea competentelor candidatilor. EY Express se deruleaza pe parcursul a patru luni si reprezinta un program de inovare a procesului de recrutare, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

“Suntem in plina desfasurare a celui mai amplu si inovator proces de recrutare, care pune accent pe intreaga experienta a candidatilor, oferindu-le acestora nu doar oportunitatea unei cariere, ci si oportunitatea de a invata, de a se dezvolta si de a se auto-cunoaste pe durata intregului program. Programul EY Express este dedicat studentilor si absolventilor si se va incheia in decursul lunii mai, prin ofertarea celor mai buni candidati”, explica Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY Romania.

Compania cauta sa angajeze studenti din ciclul universitar si de masterat, sau proaspat absolventi din domeniul economic, juridic, dar si tehnic. Procesul este structurat in trei etape, in cadrul carora specialistii in recrutare, alaturi de consultantii EY, ofera feedback permanent si extrag informatii complexe referitoare la candidati, pe care le folosesc ulterior pentru a le propune oferte in cadrul unui departament potrivit profilului lor.

Procesul de recrutare este structurat in trei etape: testare online, interviu video, EY Express, iar cei mai buni care vor parcurge acest program vor primi o invitatie la un ultim interviu, in urma caruia pot primi o oferta de angajare, alaturi de tot sprijinul necesar dezvoltarii unei cariere in cadrul EY.

„Ne-am dorit sa cream o oportunitate inedita de invatare, care sa aduca o valoare adaugata pentru toti candidatii, indiferent de rezultatul final al aplicatiei lor. In acest sens, am lucrat cu MMM Consulting, o companie specializata de training pentru a dezvolta conceptul EY Express, concentrandu-ne permanent pe invatarea experientiala. Este o inovatie majora a procesului de recrutare, intrucat ne permite sa avem un dialog valoros cu noile generatii de tineri si sa ne cunoastem reciproc, astfel incat matching-ul intre candidat si profilul job-ului, cultura organizationala si echipa din care va face parte sa fie cat mai bun. Iar asteptarile si planurile noilor colegi privind parcursul lor profesional in EY sa fie cat mai aproape de potentialul lor ”, mai spune Andreea Mihnea.

Cei 150 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie 2018, cand se vor alatura celor peste 750 angajati care fac parte din echipa EY, in 5 birouri din tara si din Republica Moldova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here