Home Companii Impuls pentru comertul online. Crediul si mobilPay te lasa sa comanzi si...

Impuls pentru comertul online. Crediul si mobilPay te lasa sa comanzi si cand nu ai fonduri pe card

1051
0
SHARE

Segmentul e-commerce din Romania primeste o mana de ajutor prin asocierea a doua importante companii din piata financiara si de plati electronice din tara. Credius Pay si NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, anunta lansarea unei solutii de plata revolutionare dedicata magazinelor online, prin care clientii acestora vor putea sa finalizeze o comanda chiar si in cazul in care nu dispun de fonduri suficiente pe carduri.

O comanda pentru un obiect ravnit de pe un site sau plata unei facturi on-line devin astfel posibile chiar si cand fondurile de pe cardul curent se dovedesc insuficiente. Clientii care apeleaza la solutia Credius Pay pot beneficia de o suma cuprinsa intre 100 si 750 lei pentru a finaliza procesul de plata cu succes si sa nu fie nevoiti sa renunte la cumparaturi. Comisionul de acordare este 0, iar semnarea acordului pentru imprumut se desfasoara online, prin completarea unui formular de catre client. De asemenea, operatiunea nu implica niciun cost suplimentar pentru comerciant, precizeaza cele doua companii, prin intermediul unui comunicat de presa.

“Suntem intotdeauna pregatiti pentru inovatie, iar parteneriatul pe care l-am lansat impreuna cu cei de la Credius Pay este menit sa creasca semnificativ vanzarile magazinelor online partenere NETOPIA mobilPay, cu mai putine comenzi anulate. Procedura este simpla si nu necesita mult timp, astfel ca vine la indemana oricarui cumparator care isi doreste un anumit produs sau serviciu dar nu are suficiente fonduri pe card.”, a declarat Antonio Eram (foto), CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Pentru clientii celor peste 4.000 de parteneri NETOPIA mobilPay solutia a devenit accesibila inca de la sfarsitul anului trecut, dupa cum informeaza procesatorul de plati electronice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here