Home Casa Sfaturi de la Kuma. O amenajare interioara de succes trebuie sa fie...

Sfaturi de la Kuma. O amenajare interioara de succes trebuie sa fie durabila

1194
0
SHARE

Frumusetea este o calitate care trebuie sa fie durabila pentru a-ti oferi placere pentru cat mai mult timp, mai ales in ceea ce priveste decorul unei locuinte. Alegerea inspirata a accesoriilor care iti impodobesc si infrumuseteaza casa nu trebuie sa se rezume numai la calitatile decorative, ci si la trainicia obiectului respectiv.

Kuma, o companie care investeste constant in cresterea duratei de viata a accesoriilor folosite in decorarea unei bucatarii de top, recomanda clientilor sai alegerea unei game de obiecte premium care garanteaza si o indelungata perioada de folosire a acestora, fara ca aspectul lor atragator sa aiba de suferit.

Conceptele de design KUMA vor fi mereu la moda, iar tu te vei putea bucura mereu de ele. Valoarea acestora este data de calitatea materialelor folosite, functionalitatea, solutiile personalizate si cromatica eleganta, care creeaza povesti de succes.
Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a personaliza spatiile, prin producerea de lavoare si blaturi de bucatarie cu chiuveta turnata continuu, intr-o gama variata de culori si materiale.

Din acest punct de vedere, compania poate sa realizeze produsul pe care l-ai visat, iar cel mai important aspect este acela ca nu va trebui sa iti faci griji in ceea ce priveste durata de viata a acestuia. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de alegerea facuta si sa intretii obiectul de design cu ajutorul unor gesturi simple. In baza unei intretineri corecte, durata de viata a produselor Kuma se ridica la 20 de ani.
Cateva sfaturi date de expertii care au lucrat la realizarea acestor piese decorative de top te pot ajuta sa intretii corect si sa te bucuri cat mai mult de designul deosebit al obiectelor Kuma.
Foloseste pentru curatarea suprafetei produse KUMA CARE-KIT – un kit special, pentru intretinerea suprafetelor, astfel incat caracteristicile estetice sa dureze cat mai mult. Utilizeaza carpe moi pentru stergerea suprafetelor, astfel incat acestea sa fie protejate impotriva zgarieturilor. Nu folosi direct blatul de bucatarie ca suprafata pentru taiat, intrucat cutitele ar putea lasa urme inestetice. Indiferent ce tip de blat ai in bucatarie, nu aseza obiecte fierbinti pe acesta, ci pe suporturi speciale pentru vasele de gatit.
Mai mult, chiar si in cazul in care ai fost neglijent si blaturile Kuma au avut de suferit, poti apela la refinisare prin serviciul special pus la dispozitie de KUMA.

Cu alte cuvinte, gama de lavoare si blaturi de Kuma, cu un pic de grija din partea ta, poate deveni o caracteristica de design a casei pentru multe multe sezoane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here