Home Casa “All for you”, noul pachet Kuma dedicat unei amenjari unice in casa...

“All for you”, noul pachet Kuma dedicat unei amenjari unice in casa ta

1253
0
SHARE

Kuma Romania te invita sa intri in noul sezon cu o oferta destinata celor care doresc sa dea o atmosfera cosmopolita si eleganta zonelor de bucatarie si baie din casa, ca si ferestrelor din interiorul locuintelor.

Lavoarele si blaturile de bucatarie Kuma All for you sunt realizate din materiale compozite de ultima generatie si se remarca printr-un portofoliu vast de boluri, materiale si culori.

Pachetul KUMA All for You contine discount-uri semnificative, valabile in momentul in care clientii opteaza pentru toata gama de produse din portofoliul KUMA: blaturi pentru bucatarie, lavoare, mobilier pentru baie, cazi sau placi de dus, glafuri pentru ferestre de interior sau exterior, obiecte de decor gen KUBIX pentru bai/living/hol.


Produsele KUMA sunt realizate din materiale de exceptie si au un design deosebit, fiind acreditate CE dupa standardele in vigoare.
KUMA ofera un concept cu o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna o baie si o bucatarie moderne, oferind servicii profesionale, de la ofertare, pana la perioada post garantie, dar mai ales customizarea produselor in functie de fiecare spatiu in parte.

Conceptul KUMA All for You este menit sa indeplineasca orice criteriu legat de o amenajare optima a spatiului si poate transforma orice vis in realitate, adaugand design-ului emotia de care are nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here