Home Societate Traficul din Bucuresti intra in dezbatere publica

Traficul din Bucuresti intra in dezbatere publica

1105
0
SHARE

Capitala europeana cu cele mai des intalnite blocaje in trafic, Bucuresti, isi expune problemele pe tapet intr-o noua dezbatere publica organizata de USR Bucuresti.

“Bucuresti. Blocat in trafic” este al treilea eveniment in care problemele capitalei sunt analizate la rece de o serie de specialisti, alesi locali, dar si de publicul prezent la dezbatere, in vederea identificarii unor solutii viabile la problemele capitalei.

Speakerii evenimentului sunt: Marian Ivan, presedinte al Organizatiei pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania (OPTAR),Stefan Roseanu, Director General al Asociatiei pentru Mobilitate Metropolitana (AMM), Ionut Mosteanu, deputat USR, Comisia pentru transporturi si infrastructura, Bogdan Stroe, consilier municipal USR, comisia de transport CGMB si Roxana Wring, presedinte USR Bucuresti, consilier CGMB.

Dezbaterea va avea loc in data de 15 martie, de la ora 18:00, in sala Open Space din cadrul Universitatii Alternative (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 3).

„Vom discuta despre cauzele dezastrului actual, vom vedea care sunt urgentele majore in transportul public, ce solutii alternative sunt viabile in Bucuresti, cum ii putem incuraja pe oameni sa circule cu altceva decat cu autoturismul personal si care sunt exemplele de bune practici din Europa in materie de mobilitate urbana durabila”, a precizat Roxana Wring, presedinte USR Bucuresti.

Sunt invitati la eveniment si, implicit, sunt asteptati sa adreseze intrebari sau sa-si spuna punctul de vedere reprezentantii administratiei publice locale, inclusiv ai Societatii de Transport Bucuresti (fosta RATB), ai ONG-urilor, experti in domeniul traficului rutier, specialisti in domeniul managementului urban, reprezentanti ai grupurilor de initiativa si alte persoane interesate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here