Home Timp liber 9 filme pentru o lectie despre economie. Ce poti vedea la Festivalul...

9 filme pentru o lectie despre economie. Ce poti vedea la Festivalul International de Film Economic ”All About Economy”?

1076
0
SHARE

Universitatea Bucuresti va fi gazda celei de-a doua editii a Festivalului International de Film Economic ”All About Economy”. Organizat in parteneriat cu Hochschule Luzern, Universite de Fribourg si ASCENT Swiss Business Management AG Elvetia, festivalul reprezinta un proiect educational care isi propune sa genereze un impact pozitiv in randul generatiilor tinere prin abordarea unor teme ce tin de educatia economico-financiara, intr-o maniera accesibila si non-conformista, printr-un dialog intercultural, democratic, intre studentii elvetieni si cei romani.

In deschiderea oficiala a evenimentului, care va avea loc marti, 27 martie 2018, in Amfiteatrul II al Palatului Facultatii de Drept (Bulevardul Mihail Kogalniceanu nr. 46), vor participa prof. Mircea Dumitru, Rectorul Universitatii din Bucuresti, Michael Derrer, Co-Initiator si Director al Festivalului de Film Economic “All About Economy“, Excelenta Sa Domnul Urs Herren, Ambasadorul Elvetiei in Romania, prof. Magdalena Iordache-Platis, Prorector Managementul Calitatii si Relatia cu Mediul de Afaceri al Universitatii din Bucuresti, Virgile Perret, Director AREF Elvetia. De asemenea, la eveniment vor participa cadre didactice din cadrul Universitatii din Bucuresti, precum si invitati din Albania, Bulgaria, Rusia si Ucraina.

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa vizioneze 9 filme, dintre care sase documentare (Talking Money; Money – A Confused User’s Guide; Cleveland versus Wall Street; The Bitcoin Gospel; Chaebols and Chabolas; Economics of Happiness) si trei filme de fictiune (Toni Erdmann; Margin Call și Eastern Business).

Proiectul este sustinut de catre Ambasada Elvetiei in Romania si de Fondul Cultural Elvetian Swiss Sponsors’ Fund. Evenimentul se desfasoara sub patronajul Bancii Nationale a Romaniei. Intrarea la eveniment este libera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here