Home Casa Hyggelig by KUMA: Designul casei reflecta starea ta de spirit

Hyggelig by KUMA: Designul casei reflecta starea ta de spirit

1141
0
SHARE

Hygge este termenul prin care scandinavii isi descriu starea de multumire sufleteasca deplina. Profunzimea termenului din limba nordica este perfect reflectata de amenajarile interioare, danezii, spre exemplu, exceland in a-si crea oaze de fericire care sa transpuna in realitatea acest stil de viata.

Danezilor le place atat de mult design-ul, incat, atunci cand le vizitezi casele, ai sentimentul ca pasesti printre paginile unui catalog de design interior. Aceasta cultura s-a raspandit atat de mult in zona Europei, incat design-ul scandinav este in topul preferintelor celor care vor saisi amenajeze casele intr-un stil modern, elegant, cosmopolit.

In Romania, KUMA, este compania danezacare ofera concepte de design, cu o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna spatii contemporane,”custom made”. Un stil distinctiv, personalizabil care nu compromite functionalitatea si confortul. De aceea, nu intamplator, produsele pentru baie si bucatarie KUMA, sunt printre primele optiuni in amenajarea casei, dar si a spatiilor publice, precum hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, spa-uri, scoli, gradinite, mall-uri si altele.

Stilul de viata modern presupune ca o mare parte din timp sa o petrecem servici sau in spatii publice, iar moda scandinava propune acelasi design de interior, ca acasasi in aceste locuri, pentru confortul sufletesc, oriunde.

KUMA creeaza concepte pentru baie si bucatarie la care oricine poate visa. Design-ul unic, calitatea si finisajele exceptionale fac din produsele KUMA cea mai inspirata optiune pentru cei care isi doresc un spatiu modern, la cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii.

Influentele nordice, atemporale, pe care KUMA le promoveaza,se potrivesc tinerilor, dar si familiilor cu copii, care apreciaza design-ul. Un interior KUMA are legaturanu doar cu felul in care arata lucrurile, ci, la fel de mult, cu felul in care se simt lucrurile.

Cand iti treci degetele peste suprafata unui blat de bucatarie sau un lavoar KUMA, senzatia este unica, de neuitat. KUMA te ajuta sa aduci o diversitate de texturi in casa ta, care sa iti ofere confortul dorit, pentru relaxare si buna dispozitie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here