Home Cariere Kasperky Lab are un nou director pe zona Europei de Est

Kasperky Lab are un nou director pe zona Europei de Est

904
0
SHARE

Zoran Puskovic s-a alaturat companiei Kaspersky Lab, preluand pozitia de General Manager, Europa de Est. Zoran Puskovic are o experienta vasta in industria IT, ocupand anterior pozitii in top managementul unor companii din domeniu.

Experienta sa acopera majoritatea segmentelor de business din Europa de Est – de la segmentul consumer si al operatorilor, pana la IMM-uri si pietele marilor companii.

In noua sa postura de conducere executiva, Zoran va fi responsabil de cresterea pe termen lung si profitabilitatea business-ului din Europa de Est si va coordona dezvoltarea strategica a activelor Kaspersky Lab din regiune. De asemenea, va pune in practica viziunea companiei de a imbunatati nivelul de constientizare privind securitatea cibernetica si va consolida leadership-ul Kaspersky Lab in regiune, promovand solutiile pentru utilizatori individuali si companii, dar si serviciile de informatii privind amenintarile, furnizate de companie. Zoran Puskovic a ocupat anterior functia de Director regional de vanzari pentru pietele emergente, in cadrul ServiceNow CEE. Beneficiaza de peste 30 de ani de experienta in sectorul tehnologic, de-a lungul carora a ocupat pozitii similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global si SAP Central Europe, precum si la IBM si Hewlett-Packard, printre altele.

„Sunt gata sa contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab in aceasta regiune si, la fel de important, sa furnizam cat mai multe inovatii tehnologice clientilor est-europeni si sa ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la urmatorul nivel,” spune Zoran Puskovic.

Printre inovatiile Kaspersky Lab care vor stimula cresterea business-ului in Europa de Est se numara tehnologiile de detectie Next Generation precum Security Intelligence Services, dar si platforma integrata Kaspersky Endpoint Security si Kaspersky Threat Management and Defense – o platforma avansata de securitate cibernetica care protejeaza companiile mari in fata amenintarilor complexe.

„Avem asteptari ridicate pentru o crestere semnificativa in Europa de Est in lunile ce urmeaza, avand in vedere bogata experienta a lui Zoran in management, vanzari directe si prin parteneri, operatiuni si negocieri”, a spus Ilijana Vavan, Managing Director pe Europa. „Am toata increderea ca va ghida cu succes echipa din Europa de Est in acest moment important pentru dezvoltarea noastra, datorita pasiunii sale pentru noile tehnologii, pietele emergente si abilitatii sale de a profita de oportunitati.”

Puskovic va raporta direct catre Ilijana Vavan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here