Home Companii Flanco a deschis primul outlet electro-IT din Bucuresti

Flanco a deschis primul outlet electro-IT din Bucuresti

1035
0
SHARE

Retailer Flanco a schimbat strategia de vanzari a companiei si face primii pasi in lumea produselor discount cu un outlet deschis pe soseaua Mihai Bravu.
“Eficienta si flexibilitatea in operatiuni sunt valori dupa care ne ghidam inca de anul trecut si pe care ni le-am pastrat drept obiective si pentru acest an”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail (foto).
“In contextul unui consum in crestere, dar si al unui retail traditional confruntat cu provocari specifice erei digitale, trebuie sa ne adaptam. Anul trecut, asta a insemnat sa inchidem magazine in marile centre comerciale si sa ne concentram pe deschideri de spatii stradale si boxuri in parcuri comerciale. De data asta, a insemnat sa transformam un magazin, cu o pozitie cheie si un spatiu amplu de depozitare, in singurul outlet de produse electro-IT, din Bucuresti.”
Incepand din 27 aprilie, gama de produse din magazinul Flanco Mihai Bravu este formata din produse resigilate sau in lichidare de stoc, toate cu reduceri de pret consistente, care pot ajunge pana la 80%. Vor fi comercializate produse electro-IT din toate categoriile, cu exceptia accesoriilor, cu accent pe electrocasnice mari si televizoare. Astfel, clientii vor putea cumpara televizoare de la 299 lei, masini de spalat si aragazuri de la 399 lei, aspiratoare de la 99 lei.

“Este foarte important ca toti clientii care aud termenul <<outlet>> sa stie la ce sa se astepte. Vorbim despre o categorie de produse noi, care functioneaza in parametri normali, insa ale caror ambalaje au fost desigilate – fie pentru ca au fost cumparate si ulterior returnate, fie pentru ca au fost expuse temporar intr-unul dintre magazinele noastre. Acestea pot avea, uneori, mici imperfectiuni estetice, care nu le afecteaza functionalitatea, dar, de cele mai multe ori, sunt impecabile, fara niciun fel de urme. Tocmai de aici vine marele avantaj al unui astfel de magazin fizic – poti sa vezi si sa verifici produsul, inainte de a decide daca vrei sau nu sa il cumperi”, explica Dragos Sirbu.
Pe langa produse la preturi mici, pentru orice buzunar, clientii vor avea si alte beneficii, disponibile exclusiv in outletul Flanco Mihai Bravu: transport gratuit pentru toate produsele si finantare prin 15 rate fara dobanda, cu pre-aprobare in 10 minute, fara adeverinta, pentru achizitii de peste 1.500 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here