Home Companii Profit inzecit. Un retailer de aranjamente florale mizeaza pe o colectie exclusivista

Profit inzecit. Un retailer de aranjamente florale mizeaza pe o colectie exclusivista

2038
0
SHARE

18 aranjamente florale realizate manual, 4.000 de euro investitie in materia prima, productie si o sedinta foto promit sa aduca un profit inzecit retailerului de aranjamente florale si cadouri Flori de Lux.
Colectia Splendid Florals lanasata de Flori de Lux reprezinta o îmbinare între flori conservate, flori naturale și elemente de design inspirate din domeniul modei, iar compania spera ca aceasta sa generezeo cifra de vanzari de 40.000 euro in decursul acestui an.

Potrivit Flori de Lux, conceptul colectiei este inspirat din domeniul fashion, aranjamentele florale avand suportul sub forma de poșeta. Acesta este realizat în totalitate de floriștii Flori de Lux, iar pentru decoratii sunt folosite lanturi, încuietori și agatatori specifice poșetelor de lux.

„Prin colectia Splendid Florals ne-am propus sa redefinim modul în care se realizeaza și se ofera florile. Ne dorim sa spargem tiparele și sa-i ajutam pe domni sa creeze o impresie memorabila atunci cand ofera flori, prezentandu-le o alternativa moderna, în trend din punct de vedere cromatic. Simtim ca este necesara o doza mare de creativitate în domeniul floral, dar în același timp vrem sa pastram ideea de productie pentru profit, astfel încat pretul unui produs sa fie accesibil pentru toate categoriile sociale”, declara Marius Dosinescu, CEO și fondator Flori de Lux.

Colectia Splendid Florals beneficiaza de o selectie premium realizata de floriștii FlorideLux și include raritati și specialitati din lumea florilor și a verdetii, alaturi de flori de sezon foarte cautate în aceasta perioada, cum sunt bujorii și liliacul. Din colectie nu lipsesc nici trandafirii criogenati sau trandafirii conservati, care rezista pana la 25 de ani și sunt foarte populari în aceasta perioada.

Preturile minime pentru aranjamentele din noua colectie FlorideLux încep de la 199,99 lei și pot ajunge pana la un maximum de 500 lei. Preturile sunt influentate de continutul floral și de complexitatea decoratiunilor realizate în totalitate manual. Astfel ca, cel mai ieftin aranjament este compus din flori de camp, iar cel mai scump din trandafiri criogenati.

„Colectia se adreseaza persoanelor moderne, active, implicate în tendintele momentului în arta și moda, care cauta mereu idei inedite. Splendid Florals aduce în prim plan cadouri florale care pot juca perfect rolul unui accesoriu fashion must have sau a unei decoratiuni inedite pentru interioare moderne, avangardiste”, adauga Marius Dosinescu.

Toate produsele din colectie beneficiaza de discount-uri active pana la finalul verii, care pot ajunge pana la 20% pentru posesorii de carduri de fidelitate FlorideLux. De asemenea, la fieacare comanda clientii primesc pentru produsele din aceasta colectie un token tip breloc auriu cu gravura FlorideLux care poate fi pastrat ca amintire sau ca decoratiune pentru poșeta sau rucsac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here