Home Companii Recicleaza si castigi cu Flanco. Ce premii te asteapta in magazinele retailerului

Recicleaza si castigi cu Flanco. Ce premii te asteapta in magazinele retailerului

1537
0
SHARE

Flanco anunta demararea unei campanii de reciclare care se va derula pana la finalul acestui an in parteneriat cu Asociatia Environ si Asociatia SNRB.
122 de magazine Flanco din toata tara vor intra in campania “Priveste partea pozitiva”, prin care clientii retailerului sunt asteptati sa recicleze electrocasnicele si bateriile uzate.

“In fiecare zi creste accesul pe care il avem la noi informatii, studii si descoperiri, iar odata cu el si apetitul nostru pentru o viata mai sanatoasa, pentru un mediu mai curat”, spune Antonela Ciucasu, Director de Marketing la Flanco Retail. “Dar, de cele mai multe ori, marile schimbari nu vin peste noapte, ci pornesc de la fiecare dintre noi, de la pasii mici pe care ii putem face in viata de zi cu zi – spre exemplu, sa reciclam bateriile uzate in loc sa le aruncam in acelasi loc cu gunoiul menajer sau sa ne debarasam corect de electrocasnicele vechi, odata ce nu le mai putem utiliza.”

Sub sloganul #ReciclamImpreuna, Flanco isi incurajeaza clientii sa protejeze mediul inconjurator, prin gestionarea corecta a deseurilor de electrocasnice si a bateriilor uzate. Totodata, ii rasplateste pe loc cu premii sau reduceri pe toti cei care se implica activ in indeplinirea acestui obiectiv.

Astfel, clientii care vor sa isi schimbe un produs electrocasnic de dimensiuni mari, precum un aragaz, un aparat frigorific sau o masina de spalat, cu unul nou, il pot aduce pe cel vechi in oricare dintre cele 122 de magazine Flanco din tara si vor primi pe loc o reducere de 100 de lei, pentru achizitia unei masini de spalat sau a unui aparat frigorific din oferta. Pe cei care vor sa recicleze bateriile uzate, Flanco si Asociatia SNRB ii asteapta cu premii speciale. Pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate in plicurile speciale de colectare din toate magazinele retelei, Flanco ofera pe loc patru baterii noi, doua tip R3 (AAA) si doua tip R6 (AA).

“Pe langa predarea propriu-zisa a bateriilor, dorim sa ii incurajam pe toti cei care ne calca pragul sa fie mereu interesati si informati cu privire la ce pot face pentru a trai o viata mai sanatoasa, intr-un mediu mai curat. Astfel, cei care stiu sa raspunda corect la intrebari despre colectarea selectiva, pot castiga si alte premii, precum ghiozdane, acumulatori externi sau cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu”, completeaza reprezentantul Flanco.

Marele premiu consta intr-o vacanta pentru doua persoane, intr-o destinatie eco, ideala pentru “reincarcarea bateriilor”. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, la finalul campaniei. Cei care doresc sa participe la tombola, trebuie sa inregistreze codul de bare de pe plicurile de baterii, pe site-ul colecteazabaterii.ro.

“Ne bucuram sa continuam acest proiect de traditie, pe care il derulam in magazinele Flanco inca din 2014 si in cadrul caruia am reusit sa colectam circa 20 de tone de baterii uzate, care inseamna aproximativ 870.000 de baterii. <<Priveste Partea Pozitiva>> este mai mult decat o campanie promotionala, este, in primul rand, un program de educatie ecologica prin care ne-am propus sa informam publicul cu privire la efectele deosebit de periculoase ale acestui tip de deseuri, la necesitatea reciclarii lor si la solutiile pe care fiecare dintre noi le avem la dispozitie”, declara reprezentantii Asociatiei SNRB.

Programul se axeaza pe colectarea bateriilor pentru electronice si electrocasnice, asa ca bateriile plumb-acid si cele cu greutati mai mari de 3 kg nu fac obiectul campaniei si nu vor fi colectate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here