Home Casa Amenajari HoReCa, in stilul nordic KUMA. Care hoteluri din Romania au optat...

Amenajari HoReCa, in stilul nordic KUMA. Care hoteluri din Romania au optat pentru acest design

395
0
SHARE

Stilul scandinav s-a consacrat ca fiind un stil modern, cu linii clare, curate, foarte apreciat in domeniul HoReCa. Aceasta si deoarece este un stil de design caracterizat de termenul danez „hygge”, care este interpretat ca fiind o stare de confort sufletesc. Iar acest concept reprezinta tot ceea ce isi doresc oaspetii unui hotel sau ai unui restaurant.

Hygge este o modalitate prin care scandinavii caracterizeaza bucuria lucrurilor simple. Un concept implementat in Romania de KUMA, apreciat deopotriva de oaspeti, carora le ofera confortul dorit, dar si de catre contractori care isi doresc un aspect modern si suprafete usor de intretinut care isi pastreaza, in timp, caracteristicile.

Conceptele cu blaturi de marmura sau granit pe care se incastreaza lavoare din portelan sunt de domeniul trecutului. Conceptul propus de KUMA inca din anii 2000 este unul in care pe un lavoar cu blat turnat continuu, poti avea la indemana toate accesoriile necesare intr-un hotel.

Acest concept are mai multe avantaje:

– costurile cu privire la accesorii de perete pentru prosop, pahare etc. dispar

– curatenia se face mai usor, mai rapid si cu mai putine produse

– designul este unul remarcabil, modern, extrem de agreabil.

In ultimii 20 de ani, KUMA a dezvoltat si perfectionat acest concept hotelier, asa cum si-a propus de la inceput. A introdus in piata ideea ca focus point-ul intr-o baie trebuie sa fie ansamblul lavoar, cu o coloristica aparte de toate obiectele albe, conventionale din bai.

Unele dintre cele mai recente proiecte KUMA in care pot fi admirate aceste concepte sunt hotelurile Hilton Otopeni, Mirage SPA Eforie Nord, Union Plaza Bucuresti.

Piata a raspuns favorabil propunerilor KUMA, iar moto-ul consacrat pe acest segment a fost “Adauga o stea hotelului tau, folosind KUMA“. Astfel, lanturi hoteliere de renume au ales brandul KUMA pentru bai.

Culorile si lumina in stilul nordic

Dominate de nuante bogate de gri, bej, negru sau alb conceptele nordice KUMA transcend timpul, avand si avantajul de a fi mereu la moda. In plus, pot crea un suport neutru, pe care, se pot adauga apoi, elemente care tin de personalitatea fiecarui spatiu.

Lumina, este si ea importanta in designul nordic. Iluminatul LED KUMA, montat sub lavoar, vine in completarea unui design unitar si genereaza o lumina eleganta, difuza, ”hygge”. LED-urile de sub marginea blatului, sunt un detaliu unic, foarte apreciat atat pentru stilul practic, dar si pentru designul deosebit.

Materialele folosite in amenajarile scandinave

Marmura KUMA este solutia ideala pentru cei care isi doresc un produs exclusivist, rezistent si usor de intretinut. In plus, datorita caracterului sau unic, marmura KUMA are avantajul de a putea fi vedeta unei bai, sau, daca se doreste, un element discret, in cadrul conceptului personalizat.

Toate materialele KUMA sunt turnate continuu cu blatul, aspect esential, mai ales in domeniul HoReCa. Acesta este un atu, deoarece curatarea se poate efectua simplu, rapid si eficient, ceea ce se traduce in economie de timp si produse folosite.

Lavoarele KUMA se remarca atat la nivel de design, fiind un concept diferit, cat si la nivel de functionalitate, fiind caracterizate printr-o calitate superioara, autenticitatea marcii si posibilitatea de a personaliza un intreg concept conform spatiului disponibil si a cerintelor, oricat de exigente.

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca. Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here