Home Cariere Calin Ionescu, noul Director General Executiv al Sphera Franchise Group

Calin Ionescu, noul Director General Executiv al Sphera Franchise Group

589
0
SHARE

Sphera Franchise Group (“Sphera”) anunta numirea lui Calin Ionescu in calitate de Director General Executiv al companiei, cu un mandat de 2 ani si 7 luni, pana la data de 1 mai 2023. Calin Ionescu a indeplinit rolul de Director General interimar al Sphera incepand cu luna aprilie a acestui an. Decizia de numire, respectiv de validare pentru un mandat consolidat, a fost luata in sedinta Consiliului de Administratie din 8 octombrie.

„Sunt onorat de numire si pregatit sa continuam proiectele incepute. Traversam o perioada dificila pentru sectorul HoReCa, ce ne ambitioneaza sa venim cu solutii inovatoare pentru probleme cu care nu ne-am mai confruntat si care ne determina sa fim flexibili si proactivi. In ultimele luni, am luat decizii care deja au produs efectele dorite, prin faptul ca au atenuat impactul financiar al masurilor de control asupra raspandirii pandemiei. In acest context, obiectivele mele sunt sa continuam adaptarea business-ului intr-un mediu complicat, astfel incat sa ii garantam sustenabilitatea si locul de top in preferintele clientilor”, a declarat Calin Ionescu, Director General Executiv, Sphera.

In aceeasi sedinta, Consiliul de Administratie a luat act de renuntarea domnului Anastasios Tzoulas la prerogativele sale de membru al Consiliului de Administratie, Vicepresedinte al Consiliului, precum si la statutul de membru al Comitetului de Audit al Sphera Franchise Group.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here