Home Life Glenn Martens a fost numit Creative Director la Diesel

Glenn Martens a fost numit Creative Director la Diesel

742
0
SHARE

OTB anunta numirea lui Glenn Martens in functia de Creative Director la Diesel. In noul sau rol, Glenn va supraveghea stilul global al brandului, comunicarile, design-ul interior si in general, partea de creativitate.

Nascut in 1983, Glenn Martens este designerul belgian care si-a inceput cariera la Jean Paul Gaultier si, din 2013, este Creative Director la brandul parizian Y/Project. In 2017, Glenn a castigat premiul ANDAM (OTB facand parte dintre sustinatorii istorici), iar in 2018 Glenn a fost unul dintre designerii invitati sa lucreze pentru seria de colectii capsula Diesel Red Tag.

“De cand l-am cunoscut pe Glenn, in 2017, am vazut experienta sa crescand si talentul cimentandu-se. Lucrand cu el pentru Diesel Red Tag, parcurgand impreuna arhivele companiei si mostenirea, vazandu-l cum interactioneaza cu brandul – toate acestea ne-au adus mai aproape si sunt fericit sa il vad acum ca preia carma Diesel, unde va contopi viziunea sa in design cu valorile iconice ale acestui brand unic”, a declarat presedintele OTB, Renzo Rosso.

“Sunt foarte onorat si bucuros sa ma alatur familiei Diesel. Sinonim cu radicalitatea, onestitatea si optimismul, Diesel a ajutat sa modeleze felul in care vedem viitorul. Vocea sa unica l-a transformat intr-un brand iconic de necontestat. Astazi, mai mult ca oricand, simt nevoia sa celebrez faptul ca am gasit aceste valori si sa construiesc poduri printr-un mesaj plin de speranta”, a mentionat Glenn Martens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here