Home Companii Brico Dépôt ofera angajatilor sansa de a deveni actionari in companie

Brico Dépôt ofera angajatilor sansa de a deveni actionari in companie

655
0
SHARE

Brico Dépôt Romania, parte a grupului Kingfisher, ofera tuturor angajatilor sai un plan strategic de actiuni, sub umbrela globala „1 + 1 Actiuni pentru viitorul nostru”. Fiecare dintre cei circa 2.500 de angajati ai Brico Dépôt vor avea ocazia sa devina actionari in cadrul companiei mama. In plus, fiecare actiune cumparata de un angajat va fi dublata de companie.

Planul de actiuni este disponibil pentru toti cei 74.000 de angajati Kingfisher, iar acestia se pot inscrie in program in perioada 12 octombrie – 20 noiembrie 2020. Ei vor trebui sa aloce o suma fixa pe o perioada de sase luni pentru a cumpara actiuni si sa le pastreze timp un an, pentru a beneficia de actiunile dublate.

„In spatele succesului fiecarei companii se afla efortul si devotamentul angajatilor sai. Prin acest program vrem sa ii recompensam pentru implicarea lor, indiferent de pozitia ocupata in cadrul companiei. Ne bucuram ca Romania face parte din acest plan strategic lansat de Kingfisher si ca toti colegii au posibilitatea de a deveni actionari, primind astfel un rol si mai important in viitorul companiei. Este modalitatea noastra de a le multumi pentru contributia lor, in special din ultimele luni, cand eforturile de a ne continua activitatea in acest context dificil si de a gasi cele mai bune solutii pentru clientii si partenerii nostri au fost substantiale”, a declarat Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt Romania.

In Romania, valoarea contributiilor a fost stabilita intre 50 RON si 1.250 RON pe luna, acestea fiind deduse automat din salariile angajatilor in perioada ianuarie 2021 – iunie 2021.

Actiunile vor fi cumparate in iulie 2021 si compania va dubla numarul lor, astfel incat fiecare angajat care s-a inregistrat in program va avea la final de doua ori mai multe actiuni decat a achizitionat initial. Participantii vor beneficia, de asemenea, de eventualele dividende distribuite in aceasta perioada. Ele vor fi reinvestite automat in actiuni, fiind, de asemenea, dublate de companie. Dupa un an, in iulie 2022, actiunile, atat cele achizitionate, cat si cele dublate, vor fi deblocate si vandute automat la pretul pietei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here