Home Companii BETANO a primit acreditarea internationala eCOGRA Safe and Fair

BETANO a primit acreditarea internationala eCOGRA Safe and Fair

347
0
SHARE

BETANO.com, cea mai buna platforma mobila de cazinou online si pariuri sportive din lume conform EGR Awards 2019, a fost recunoscuta inca o data ca operator de top, cu standarde superioare de responsabilitate si servicii premium.

Noua distinctie primita de BETANO, eCOGRA Safe and Fair, este una dintre cele mai importante acreditari internationale pe care o poate primi un operator din industrie. Aceasta certifica angajamentul continuu al BETANO de a oferi un mediu sigur si servicii de cea mai inalta calitate.

Acreditarea eCOGRA este acordata in urma unor analize stricte ce au in vedere securitatea tranzactiilor si a informatiilor personale, corectitudinea fata de utilizatori si metodele de incurajare a jocului responsabil.

„Suntem mandri sa ne aflam printre putinii operatori din lume care au primit acreditarea eCOGRA Safe and Fair, care certifica angajamentul nostru de a pune la dispozitia utilizatorilor un mediu sigur, cu produse si servicii de inalta calitate. Responsabilitatea a fost dintotdeauna un principiu fundamental dupa care BETANO si-a condus activitatea, astfel ca ne vom concentra si in continuare pe dezvoltarea tehnologica, responsabilitate si standarde ridicate de comunicare, pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor nostri”, a declarat Dragos Mindreci, Country Manager BETANO Romania.

Obtinerea certificarii eCOGRA intareste statutul de operator premium si recunoaste siguranta si inovatia ca prioritati ale companiei. BETANO investeste constant in servicii si initiative prin care utilizatorii sunt ajutati sa mentina controlul si sa se bucure de joc in mod responsabil. In plus, implementarea celor mai noi tehnologii, precum inteligenta artificiala (AI), a fost premiata recent in cadrul EGR Awards 2019, juriul mentionand ca astfel de solutii „ar trebui implementate obligatoriu de intreaga industrie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here