Home Casa Apartamentul actorului Vladimir Draghia, amenajat de Delta Studio Design si premiat la...

Apartamentul actorului Vladimir Draghia, amenajat de Delta Studio Design si premiat la European Property Awards 2020-21

543
0
SHARE

Pentru al doilea an consecutiv, proiectele de design interior semnate de Delta Studio Design castiga distinctii in cadrul European Property Awards 2020-21, cel mai prestigios premiu din industrie.

European Property Awards, nivelul regional al International Property Awards, reprezinta un reper in domeniu si este concursul cu cea mai mare notorietate din industrie. Toate cele trei proiecte inscrise in aceasta vara au fost recompensate:

  • Apartamentul Scenografic, amenajat de biroul de design interior propriu, Delta Studio Design, la categoria „Cel mai bun Design interior de Apartament Rezidential”
  • Apartamentul Masculin, amenajat de Delta Studio Design pentru actorul Vladimir Draghia, la categoria „Cel mai bun Design interior intr-o Resedinta Privata”
  • Cafeneaua Bread & Butter, semnata de Wow Project, birou francizat al Delta Studio Design, la categoria „Cel mai bun Interior Leisure”.

Distinctiile primite de companie reprezinta o confirmare a valorii internationale a interioarelor amenajate, care au concurat cu proiecte semnate de profesionisti din domeniu din toata Europa. Delta Studio va fi premiata oficial in cadrul ceremoniei European Property Awards din 11 decembrie 2020, desfasurata anul acesta virtual, din cauza contextului pandemic.

„Premierea proiectelor noastre pentru al doilea an consecutiv reprezinta o confirmare a drumului pe care am pornit, acela de a realiza in Romania amenajari de talie internationala, in acord cu cele mai actuale tendinte in design. De asemenea, ne obliga sa mentinem standardul ridicat si exigenta in toate proiectele pe care le desfasuram”, a declarat arhitecta de interior Cristina Golban, director Delta Studio Design.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here