Home Casa Atractii la Targul de Craciun de la Hornbach – instalatii de brad...

Atractii la Targul de Craciun de la Hornbach – instalatii de brad smart si globuri de sticla pictate manual

1228
0
SHARE

Hornbach pastreaza traditia si, pentru al 13-lea an consecutiv, anunta deschiderea Targului de Craciun in cele sapte magazine pe care le detine in Romania. Editia din 2020 vine cu peste 1.000 de produse diferite, special dedicate sarbatorilor de iarna.

„Sortimentatia din acest an cuprinde peste 1.000 de articole dedicate Craciunului. Printre acestea se numara 30 de modele de brazi artificiali, peste 31.000 demetri de beteala in diverse culori si forme, mai mult de 150 de modele de globuri de Craciun simple sau cu LED, din materiale precum sticla, plastic, catifea si lemn, globuri pictate manual si peste 90 de tipuri de lumanari de Craciun. Pe langa acestea, vom aduce si in acest an un sortiment bogat de brazi naturali importati din Danemarca“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Reprezentantul companiei a mai afirmat ca, in acest an, in interiorul Targului de Craciun au fost amenajate suprafete tematice ce marcheaza principalele directii in decorarea cu ocazia sarbatorilor de iarna. Astfel, tematica Familie este una traditionala, axata pe decoratiuni in culori precum verde, rosu sau auriu. Tematica de amenajare Elegant aduce un aer modern si propune culori precum roz, lila sau auriu, in timp ce tematica Natur aduce decoratiuni sub gama de culori maro, antracit, albastru inchis. De asemenea, sortimentul premium de produse de iluminat dedicat Craciunului va fi expus sub o forma speciala, de tipul shop-in-shop, pentru a fi mai prietenoasa pentru clienti si mai usor de accesat.

Pe langa produsele destinate amenajarii interioare, Hornbach propune si in acest an o gama variata de articole speciale pentru decorarea gradinilor si a spatiilor exterioare precum instalatii, figurine de mari dimensiuni si decoratiuni in ton cu atmosfera de sarbatoare.

„O alta categorie de produse care va avea succes in acest an este cea a globurilor de sticla pictate manual, produse in Romania. Acestea sunt inspirate din povestile si traditiile locale si suntem siguri ca vor fi apreciate de clientii nostri. De asemenea, instalatiile de brad SMART ce pot fi programate de la distanta vor fi indragite de clienti“, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca in topul celor mai vandute produse vor si in acest an suporturile de brad cu rezervor de apa, clopoteii de Craciun personalizati si decoratiunile pentru brad de tip agatatoare.

„Ca in fiecare an, mizam pe impactul pozitiv pe care il va avea Targul de Craciun asupra cifrei de afaceri a companiei. Este important de mentionat ca toate produsele disponibile in cadrul zonei special amenajate pentru sarbatorile de iarna pot fi comandate si in magazinul nostru online, fiind astfel accesibile unui numar cat mai mare de clienti din intreaga tara“, a completat Mugurel-Horia Rusu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here