Home Casa KUMA transformă baia într-un spațiu relaxant. Cum reușește acest lucru

KUMA transformă baia într-un spațiu relaxant. Cum reușește acest lucru

695
0
SHARE

Lumea este în permanentă schimbare, iar designul o urmează fidel. Dezvoltarea de noi colecții pentru baie, bazate pe o reprezentare a performanței în tehnologie și funcționalitate, design simplu și elegant, este ceea ce oamenii își doresc. KUMA propune noi scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternică.

Astăzi, plăcerea de a fi înconjurați de obiecte moderne, de calitate, în baie, la fel ca și în restul casei este un aspect obligatoriu unei amenajări. Transformarea unei băi într-un SPA nu mai este un scop greu de atins.

Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care își doresc să realizeze un spațiu destinat relaxării.

Compania se remarcă printr-un portofoliu vast de boluri, blaturi și căzi de baie, într-o gamă variată de materiale și culori. De asemenea, oferă clienților experiența sa, bazată pe o abilitate profundă de a satisface nevoile și gusturile unei piețe diverse și în continuă evoluție și de a anticipa tendințele de viață, creând soluții conceptuale pentru băi.

Cum transformi băia într-un spațiu relaxant

Un prim pas este acela de a stabili care sunt nevoile celor care folosesc spațiul. Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu bol turnat continuu, pe dimensiuni care se vor integra perfect spațiului.

Vă vor încanta diversitatea formelor de boluri, create de designeri nordici, dar și latura feminină din companie, care îmbină pragmatismul Nordic cu latinitatea și delicatețea liniilor geometrice.

Un al doilea pas este acela de a alege din gama variată de culori şi materiale. Poți alege de la game minimaliste la opțiuni glamour din marmură, deosebit de modernă și elegantă – un superstar al materialelor.

Noi colecții KUMA, în 2021

Pentru anul viitor, compania româno-daneză a pregătit noi colecții de quartz natural, o piatră care conferă o frumusețe aparte lavoarului și culori care te poartă într-un univers aparte, care te îmbie la relaxare.

Optiunea pentru o cadă de baie în detrimentul unei cabine de duș poate oferi o mulțime de beneficii, precum un somn mai odihnitor, diminuarea stresului, inducerea unei stări de bine. Colecția de căzi KUMA poate transforma baia într-un spațiu dedicat relaxării.

Identitatea puternică a colecției este dată de elementele vizuale şi funcţionale particulare. Căzile independente vor fi punctul de atracţie în orice baie, fiind asociate cu designul modern, luxul şi calitatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here