Home Destinatii Blue Air a lansat zboruri între București și Londra. Prețuri de la...

Blue Air a lansat zboruri între București și Londra. Prețuri de la 29,99 euro

307
0
SHARE

Blue Air a sărbătorit inaugurarea zborurilor zilnice între București și Londra Heathrow, cu prețuri începând de la 29,99 euro/sens și taxe incluse.

Pe 1 decembrie, Blue Air a sărbătorit zborul inaugural al rutei București Otopeni (OTP) – Londra Heathrow (LHR). La aterizare, aeronava a fost întâmpinată de oficialii aeroportului Heathrow și de reporterii locali care au surprins prima aterizare a unei companii aeriene low-cost care operează ruta București-Londra.

Pasagerii Blue Air au exprimat un interes major pentru această rută, atât zborul de plecare către Londra, cât și cel de întoarcere către București fiind sold-out. Pentru a marca inaugurarea zborului Blue Air Otopeni-Heathrow care a avut loc de Ziua Națională, toți pasagerii au primit vouchere-cadou și suveniruri surpriză cu tematică românească.

Blue Air va opera 7 servicii săptămânale între București Otopeni – Londra Heathrow în conformitate cu următorul program:

  • Luni, Miercuri

OTP 07:45 LHR 09:10 LHR 09:55 OTP 15:05

  • Marți, Joi, Vineri

OTP 15:50 LHR 17:15 LHR 18:00 OTP 23:10

  • Sâmbătă, Duminică

OTP 08:15 LHR 09:40 LHR 10:30 OTP 15:40

„Suntem încântați să lansăm noul nostru serviciu către Londra Heathrow, pe care am reușit să îl implementăm într-un timp record, în mai puțin de 30 de zile de la anunț si chiar la timp pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Aceasta este o etapă foarte importantă pentru Blue Air în atingerea obiectivului de a deveni prima optiune de transport aerian pe ruta București – Londra”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air. „Ne bucuram sa aducem vești minunate clienților noștri care acum se bucură de opțiuni de călătorie suplimentare la prețuri accesibile și de cele mai bune soluții de conectivitate”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here