Home Companii Hell Energy lansează ediția limitată Ice Cool. Arome noi, design nou

Hell Energy lansează ediția limitată Ice Cool. Arome noi, design nou

689
0
SHARE

Noua ediție limitată ICE COOL include două noi sortimente dedicate celor care simt nevoia unui plus de energie sau au nevoie doar de o mică vacanță.

HELL ICE COOL cu goji și fructe de pădure are aroma fructată a unui mix perfect între cireșe și mure, ce te poartă cu gândul la o excursie în munții Himalaya, în timp ce HELL ICE COOL banane proaspete și o notă fină de vanilie se adresează celor care adoră să petreacă zilele călduroase de iarnă lângă un șemineu sau într-o destinație exotică.

Cele două sortimente sunt disponibile în ambalaje, albastru și verde glaciar, cu o calitate superioară pe care consumatorii o cunosc deja și o iubesc, și vin cu același conținut de cafeină de 32mg/100ml, fără conservanți și cu 5 tipuri diferite de vitamina B.

„A devenit o tradiție pentru noi să lansăm produse în ediție limitată, atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece. Clienții noștri așteaptă deja noile băuturi ale fiecărui sezon și nu este un secret că am fost întrebați deja când o să apară. Nu vrem să îi dezamăgim așa că ne străduim să aducem pe piață specialități inedite”, spune Mișunica Pelaghie, Country Manager HELL ENERGY România.

Alegerea aromelor pentru noile ediții limitate, reprezintă un proces complex bazat pe un research amănunțit. Producătorul începe cercetarea și dezvoltarea celor mai bune combinații de arome și a celor mai potrivite variante de prezentare cu un an în avans.

În acest an, HELL ENERGY a dus la bun sfârșit investiția de 22 milioane de euro pentru noua fabrică de producție a băuturii sale pe bază de cafea și lapte și a dus mai departe angajamentul de a investi în sustenabilitatea ambalajelor utilizate. Astfel, alături de
producătorul de aluminiu Hydro, compania va folosi doze cu un conținut certificat de minim 75% aluminiu reciclat, reușind astfel să aibă cel mai “verde” ambalaj din lume de până acum pentru produsele sale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here