Home Cariere Florinela Cîrstina, nou director general la Medicover România

Florinela Cîrstina, nou director general la Medicover România

655
0
SHARE

Medicover România anunță numirea dr. Florinela Cîrstina în funcția de director generalal companiei, începând cu data de 8 ianuarie 2021. Aceasta îl înlocuiește în această poziție pe Dr. Radu L. Gorduza. Dr. Cîrstina a ocupat anterior poziția de director operațional Medicover România, companie în care lucrează de peste cinci ani.

Dr. Florinela Cîrstina s-a alăturat Medicover România în 2016, în calitate de Director Medical cu responsabilități privind standardele de calitate medicală și reglementare. Un an mai târziu, a trecut la conducerea Spitalului Medicover din București. Începând din 2020, este Director Operațional Medicover România, gestionând activitățile ambulatorii și spitalicești. Dr. Florinela Cîrstina este de profesie medic, cu specializare în chirurgie vasculară, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Înainte de a se alătura Medicover, a implementat politici și standarde medicale internaționale în țări în curs de dezvoltare sau în zonele de război, cu misiunea de a răspunde situațiilor de criză.

„Experiența internațională și colaborarea cu mai multe industrii mi-a permis să dezvolt și implementez de-a lungul timpului politici și sisteme la cele mai înalte standardemedicale, oferind pacienților și companiilor partenere cel mai înalt nivel de siguranță”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, noul director general Medicover România. „Anul trecut Spitalul Pelican din Oradea a devenit spital suport Covid-19. Ne dorim să rămânem partener important al autorităților în măsurile de stopare a pandemiei, inclusiv în pocesul de vaccinare, punând la dispoziție resurse umane și materiale și expertiza specifică rețelei Medicover”, a precizat dr. Cîrstina.

„Ne bucură pasul făcut deDr. Florinela Cîrstina, un adevărat specialist în domeniul medical și o persoană cu experiență de management internațională demnă de invidiat. Alături de ea vom continua să oferim pacienților noștri același nivel ridicat de grijă și expertiză medicală”, a declarat Jon Stubbington, COO Medicover.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here