Home Casa Complexul Greenfield din Băneasa, în plină expansiune. Se mai ridică 5 blocuri...

Complexul Greenfield din Băneasa, în plină expansiune. Se mai ridică 5 blocuri cu 10 etaje

727
0
SHARE

Electrogrup, companie membră a grupului E-INFRA, anunţă începerea lucrărilor la faza a patra proiectului rezidenţial Greenfield Băneasa, dezvoltat de Impact Developer & Contractor, în valoare de 18.6 milioane euro.

„Continuăm seria dezvoltărilor imobiliare în Bucureşti cu un nou proiect de anvergură, Greenfield Băneasa. Proiectul se va întinde pe o suprafaţă de 39.374 mp şi constă în cinci blocuri cu 10 etaje, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidenţiale din Capitală. Alături de partenerul nostru Impact Developer & Contractor, ne dorim să implementăm un nou concept de construire, în care punem accent pe cele mai înalte standarde de eficienţă şi responsabilitate faţă de mediu”, declară Adrian Florea, CEO Electrogrup.

Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021, iar proiectul va fi predat etapizat, patru blocuri în 12 luni şi un bloc în termen de 14 luni, cu unităţi de tip studio şi apartamente cu două şi trei camere. Complexul va beneficia de panouri solare, un sistem de colectare selectivă şi gestionare a deşeurilor, iluminat eficient şi infrastructură pentru recuperarea şi gestionarea apei uzate.

„Impact Developer & Contractor a semnat contractele de antrepriză pentru primele etape din Noul Greenfield și se pregătește cu entuziasm de noul an. Drept urmare, prin prisma faptului că oferim o gamă completă de facilități, avem toate motivele să extindem Greenfield și să dezvoltăm comunitatea, ce însumează peste 6.000 de locuitori”, adaugă Sorin Apostol, CEO Impact Developer &  Contractor.

Situat în apropierea Pădurii Băneasa, proiectul Greenfield va cuprinde inclusiv un centru comercial, Greenfield Plaza, a cărui construcţie a început în noiembrie 2020, cu facilităţi de tipul: strip mall, spaţiu wellness dotat cu sală de sport, SPA, teren de tenis, bazin semi-olimpic şi piscină interioară şi exterioară, dar şi o clădire proprie de birouri.

Electrogrup a dezvoltat, ca Antreprenor General, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcții, în România și în afara granițelor, în țări precum Germania, Polonia, Belgia sau Olanda. Astfel, compania contribuie la acoperirea nevoii naționale de construcție de infrastructură durabilă, pe lângă contribuția în domeniile sale de activitate consacrate – energetic și telecomunicații.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here