Home Companii Studiu: 52% dintre femei consideră că parfumul le oferă mai multă încredere

Studiu: 52% dintre femei consideră că parfumul le oferă mai multă încredere

701
0
SHARE

De  „Blue Monday”, a treia zi de luni din ianuarie, considerată de psihologi cea mai deprimantă zi a anului, AVON România lansează cel mai nou studiu despre modul în care parfumul poate influența starea de spirit și o poate schimba în mai bine.

Astfel, conform studiului realizat în luna ianuarie 2021, de agenția de cercetare Isense, româncele au declarat că dintre toate produsele cosmetice folosite, parfumul este cel care le poate aduce o schimbare semnificativă în starea emoțională.

Parfumul, accesoriul care poate influența starea de spirit

9 din 10 participante la studiu au declarat că parfumul le poate schimba starea de spirit în mai bine, atunci când este folosit într-o zi mai dificilă.

Studiul arată că cea mai mare influență asupra stării de spirit a unei femei o are parfumul pe care îl folosește.

De asemenea, parfumul este asociat cu momentul în care o femeie se simte bine în pielea ei, iar notele preferate ale acestuia au puterea de a ridica moralul și de a transmite energie pozitivă.

Parfumul oferă încredere și optimism

Un număr semnificativ de femei (52%) consideră că parfumul este accesoriul care le întregește look-ul și care le face să se simtă mai încrezătoare în ele.

Când folosesc aroma preferată, acestea se simt mai frumoase și mai optimiste.

Parfumul își depășește statutul de produs cosmetic și se transformă într-o stare de spirit, ce transmite încredere, energie și optimism șidevine o amintire a unui moment sau a unei persoane dragi.

Aroma preferată face o femeie să se simtă mai energică

Zilele ca Blue Monday” nu sunt deloc ușoare. Motivația și nivelul de energie sunt la cote minime, iar starea emoțională poate avea de suferit.

Parfumul este însă cel care poate schimba ziua și o poate învălui în note pozitive. Atunci când pulverizează la începutul zilei un strop din parfumul preferat, femeile se simt mai energice și mai pline de viață.

FAR AWAY ROYALE, parfumul asociat cu puterea de a cuceri lumea

Dintre participantele la studiu care au încercat noul parfum AVON FAR AWAY ROYALE, 72% dintre acestea l-au asociat cu o aromă suprinzătoare și rafinată. Un parfum sofisticat, care suprinde și oferă un sentiment de putere și încredere.

„Este o aromă puternică și când o aplic, mă simt și eu puternică!” – a fost răspunsul ales de 67% dintre femeile care au folosit aroma intensă, regală, cu note de iasomie și vanilie a parfumului FAR AWAY ROYALE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here