Home Companii Protecția Copilului are un magazin unde poți dona sau lua haine pentru...

Protecția Copilului are un magazin unde poți dona sau lua haine pentru copiii defavorizați

1653
0
SHARE

Un magazin cu haine de copii provenite din donaţii, s-a înfiinţat în Bucureşti, având ca scop ajutorarea familiilor sărmane. Totul este gratuit, dezinfectat şi de bună calitate.

Magazinul este înfiinţat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti pentru a veni în ajutorul celor care au de donat haine pentru copii şi mai ales pentru a oferi un sprijin familiilor nevoiaşe.

O mulţime de haine (salopete, geci, compleuri, paltonaşe, combinezoane), toate igienizate, confortabile, practice şi viu colorate, îi aşteaptă pe doritori la sediul magazinului din Strada Regina Elisabeta, nr. 75, Bucureşti, sector 5, de luni până vineri, între orele 11.00 – 18.00.

„Proiectul «Bebe de Bucureşti are hăinuţe» a luat naştere după încheierea stării de urgenţă, perioadă în care ne-am confruntat cu foarte multe cereri din partea părinţilor care şi-au pierdut locurile de muncă. Aceştia ne solicitau să-i sprijinim cu alimente şi produse necesare creşterii şi îngrijirii copiilor.

În acelaşi timp, foarte multe persoane ne-au contactat pentru a ne dona hăinuţe, jucării şi produse în stare bună pentru copiii din familiile aflate în dificultate financiară.

Astfel, dorind să răspundem cât mai util cererilor de acest tip, DGASMB a implementat un sistem permanent de primire, sortare, igienizare şi distribuţie de hăinuţe, jucării pluşuri şi lucruri necesare copiilor”, a explicat Cosmina Ioana Simiean Nicolescu, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Pentru a veni în ajutorul celor fără posibilităţi, instituţia a înfiinţat mai multe centre, unde oamenii cu suflet pot face donaţii:

  1. Complex de servicii sociale Ominis, Strada Turnu Măgurele nr. 17A, sector 4;
  2. Sediul central al D.G.A.S.M.B., Str. Constantin Mille nr. 10, sector 1;
  3. Punct Perla, Soseaua Stefan cel Mare nr. 1, sector 1;
  4. Spălătoria Socială, Str. Armeniş nr. 2, sector 3;
  5. 5.Spălătoria Socială, Str. Drumul Taberei nr. 24, sector 6. Programul este de Luni-vineri, între orele 9.00 – 16.00
  6. Sediul central al „Bebe de Bucureşti are hăinuţe“ este situat pe bulevardul Regina Elisabeta nr. 75, sector 5 (rond Kogălniceanu). Program: luni – vineri, între orele 11.00 – 18.00
  7. Băcănia Nea Bălan, situată pe strada Amurgului nr. 31, Popeşti Leordeni, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10.00-18.00. Pentru mai multe informaţii, doritorii pot apela şi numărul de telefon: 021.314.23.15.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here