Home Cariere Simina Zidaru avansează în postul de Deputy Managing Director al Tribal Worldwide...

Simina Zidaru avansează în postul de Deputy Managing Director al Tribal Worldwide România

510
0
SHARE

Simina Zidaru este noul Deputy Managing Director al agenției digitale Tribal Worldwide România. Anterior, aceasta a deținut funcția de Creative Director în cadrul aceleiași companii. Experiența de 10 ani, dobândită în mai multe agenții care activează în sector, o vor ajuta pe Simina Zidaru să implementeze strategia de management a agenției Tribal Worldwide România.
„Tranziția unui director de creație înspre managementul operațional este atipică. Probabil personalitățile manageriale și cele creative sunt relativ diferite. Cu toate acestea, cele două pot să co-existe. Am alături de mine o echipă care crede în valoarea leadership-ului creativ și în creativitate ca unealtă reală în business.Creativitatea se aplică multidisciplinar,de la social media, strategie, conținut, date, și până la client service. Procesul de învățare nu ar trebui să înceteze niciodată, iar eu sunt recunoscătoare că am șansa de a încerca și eu să fac lucrurile altfel”, a declara noul Deputy Maganing Director, Tribal Worldwide România.
În noua sa funcție, Simina Zidaru la lucra îndeaproape cu lucra împreună cu RoxanaMemetea, Managing Partner Tribal Worldwide România, pentru a îndeplini obiectivele de business ale agenției. Aceasta va coordona o echipă de peste 30 de specialiști, cu expertiză în diferite arii ale industriei creative digitate, de la strategie, date și creație, până la social media, creare de conținut, editare video, data innovation și programare.

„De când s-a alaturat echipei noastre, am văzut în Simina nu doar un spirit foarte creativ, ci un team leader profesionist, ce are capacitatea de a analiza și anticipa provocările și schimbările din piață. Filosofia noastră de business este construită în jurul oamenilor care împărtășesc valori comune, oameni care inovează și fac diferența într-o lume ce se află într-o continuă transformare.Mă bucur că Simina s-a integrat atât de natural în echipa noastră și abia aștept să construim împreună un nou capitol Tribal”, a completat și Roxana Memetea.

Simina a fost selectată de Cannes Lions ca parte din programul See It Be It – program de dezvoltare și accelerare a carierei adresat femeilor în poziții de leadership din industria de comunicare. De asemenea,se bucură de recunoaștere și premii în cadrul unora dintre cele mai importante festivaluri de publicitate și comunicare din țară și străinătate, precum Effie, ADCeurope, Internetics, Fibra, Sabre sau PR Awards.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here