Home Stiri Vaccinare cu surprize pe Transalpina

Vaccinare cu surprize pe Transalpina

307
0
SHARE

Cel mai înalt centru de vaccinare drive-through din România va fi inaugurat, pentru o zi, pe şoseaua Transalpina, fix în punctul de maximă altitudine a traseului rutier (2.145m).

Astfel, sâmbătă 17 iulie, între orele 10 şi 18, turiştii care traversează zona pot să se vaccineze cu serurile Pfizer și Johnson&Johnson. Pentru cei care optează pentru administrarea serului Pfizer, rapelul va putea fi făcut în orice alt centru de vaccinare din ţară, după trecerea celor 21 de zile de la administrarea primei doze.

Iniţiativa aparţine Instituţiei Prefectului de Vâlcea, care a găsit şi o soluţie inedită în recompensarea potenţialilor pacienţi ai centrului. Primii 50 de turişti care aleg să se vaccineze vor fi recompensaţi cu invitații la concertul din 18 august susținut de artista de origine americană Beth Hart pe scena în aer liber din Brezoi. Următorii vor primi invitații, la alegere, pentru concertele din data de 22-25 iulie, la Open Air Blues Festival Brezoi 3.5 RO Edition și în data de 31 iulie-1august, la Rucsacul cu cântece – Summer Camp Brezoi.

“Astfel, îmbinând utilul cu buna dispoziție, îndemn toți oamenii care au de gând să facă o plimbare pe Transalpina, să facă un mic popas de câteva minute pentru a se vaccina împotriva Covid-19, pentru ca apoi să se relaxeze alături de artiști de calitate, la Brezoi”, a anunţat subprefectul de Vâlcea, Victor Stănculescu.

Premiile au fost asigurate de Primăria oraşului Brezoi şi organizatorii Live Music Summer Camp Brezoi: Asociația Mentor Rock și Aby Stage Events.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here