Home Cariere Se caută 10 ambasadori pentru antreprenori sociali – program Startarium 4GOOD

Se caută 10 ambasadori pentru antreprenori sociali – program Startarium 4GOOD

309
0
SHARE

Încă mai ai timp să aplici pentru un post remunerat de ambasador local penru antreprenori sociali și ONG-uri în comunitățile lor. Programul Startarium 4GOOD oferă doritorilor șansa de a se înscrie pe site până pe 29 iulie 2022, ulterior aceștia urmând să sprijine 100 de organizații locale să își crească impactul și să devină mai sustenabile.

Startarium 4GOOD: Ambassadors este un spin-off al Startarium 4GOOD, acceleratorul de business pentru misiuni cu impact. Acesta a implicat 27 de proiecte cu misiune socială, care au trecut timp de două luni, printr-un proces accelerat în care și-au dezvoltat propriile strategii de scalare. La baza curriculumului 4GOOD: Ambassadors stă experiența de învățare prin care au trecut participanții din accelerator.

În noua etapă a programului, înscrierile sunt deschise pentru zece ambasadori locali care vor avea misiunea să organizeze și livreze câte un bootcamp pentru afacerile sociale sau ONG-urile din orașele lor, în toamna lui 2022. Fiecare bootcamp va dura două zile și va avea o structură intensivă, care include atelierele, materialele educaționale, resursele și instrumentele utilizate în acceleratorul Startarium 4GOOD.

Înscrierile pentru ambasadori sunt deschise până pe 29 iulie 2022 și pot fi făcute prin formularul de pe site-ul Startarium.

„Prin 4GOOD Ambassadors vom scala impactul deja testat al programului în 10 orașe din țară. Suntem nerăbdători să cunoaștem profesioniști care vor să-și aducă contribuția și să sprijine organizațiile care cresc proiecte cu sens și impact în comunitățile lor”, spune Irina Simulescu, Program Manager Impact Hub Bucharest.

Cine se poate înscrie să devină ambasador Startarium 4GOOD

Pot aplica profesioniști din orice oraș, care sunt conectați la nevoile organizațiilor cu misiune din orașul lor, au experiență de training și facilitare cu grupuri și au noțiuni de business sau de management de ONG. Ambasadorii vor învăța să livreze un nou format de program și vor avea parte de o nouă experiență profesională, iar în timpul activităților se vor conecta cu alți profesioniști și organizații din ecosistem.

Ambasadorii desemnați vor fi remunerați pentru implicarea lor în misiunea Startarium 4GOOD

Cei selectați se vor implica în pregătirea și promovarea evenimentului pentru orașul lor, iar mai apoi îl vor livra în timpul celor două zile de bootcamp. Fiecare ambasador va primi sprijin din partea Startarium și Impact Hub, un buget pe care să îl folosească în organizare și va fi și remunerat pentru contribuția sa. Întreaga fișă de descriere a responsabilităților este publicată pe site-ul Startarium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here