Home Timp liber Unde evadăm în weekend? Sus, cât mai sus pe Insula Îngerilor din...

Unde evadăm în weekend? Sus, cât mai sus pe Insula Îngerilor din București

302
0
SHARE

Un weekend de poveste în București? Pare greu de crezut, dar evenimentul RiseUP ce începe în seara aceasta promite să transferme un colț al capitalei într-un loc feeric, cu baloane cu nacelă, ascensiuni pentru public, spectacole de lumini, show-uri ale unor artiști renumiți și dans.

Mix artistic de valoare

Un mix complex de evoluții artistice vor da viață insulei, care acum are o înfățișare decentă, iar spectacolele de lumină, precum și ascensiunile cu baloane cu aer cald legate în ancoră vor completa festivalul ce promite să pună această zonă pe harta destinațiilor turistice locale.

Pe scena festivalului RiseUp – Bucharest on the Sky 2022 vor urca Delia, Spike, Faydee, Trio Jazz Sorin Zlat & Special Guest, Maria Constantin acompaniată de naistul Nicolae Voiculeț, dar și artiști ai Operei Române: tenorul Alin Stoica, soprana Marta Sandu – Ofrim alături de pianista Liana Mareș, balerinii Raluca Jercea, Marina Gaspar și Sergiu Dan.

Două evenimente într-unul singur

„Vreau să văd lumea de sus” – Balloon Fest, aduce în zilele de sâmbătă și duminică momente pline de culoare sub soarele blând de toamnă, dar și ocazia de a experimenta înălțimile din baloanele cu aer cald, atât prin ridicări în ancoră pe Insula Lacul Morii – program 10.00 – 16.00, cât și prin zboruri libere din Iepurești (Giurgiu) – program 07.00 – 10.00.

Glowing Night aduce în serile de vineri, sâmbătă și duminică muzică, proiecții de lasere ambientale și proiecții pe baloanele ridicate în ancora, proiecții video pe ecran de apă pe lac, dansul și jocul luminilor, acompaniind artiști de renume. Programul începe de la 17.00 și se încheie seara la 23.00.

Bucureștenii pot participa la ore de sport în aer liber prin parteneriat cu World Class, dar și la ateliere interactive și workshop-uri pentru mințile care sunt într-o neîncetată căutare de informații din domenii mai mult sau mai puțin cunoscute. Iubitorii de carte vor avea la dispoziție o bibliotecă în aer liber și spații de relaxare. Cei care vor să-și exprime altfel emoțiile, șevalete de pictură vor aștepta cu pânzele albe culoarea gândurilor călătoare, sub îndrumarea unui pictor.

Și pentru că un festival nu este complet fără mâncare bună vă menționăm lista de food trucks care vă așteaptă pe insulă : Wurstaholics, The Jerk, Burgerati, Pleaskvita, Mexican Bizness, Drunken squid, Arepas, Indivan, The Italian Job, Paradisul clatitelor, Pasteis de nata, Chocoloco.

Programul evenimentului poate fi consultat aici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here