Home Companii Flanco face o mișcare surpriză pentru clienți. Sunt în joc voucherele „rabla...

Flanco face o mișcare surpriză pentru clienți. Sunt în joc voucherele „rabla electrocasnice”

499
0
SHARE

Flanco a decis să crească valoarea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla, de la 200, la 300 de lei. În cursul anului trecut, valoarea voucherelor oferite de retailer clienților săi, pentru achiziționarea de electrocasnice mari sau televizoare, a depășit 15 milioane de lei.

Totodată, valabilitatea voucherelor va crește, oferind astfel clienților proprii o mai bună gestionare a bugetului de achiziții pentru electrocasnice și IT.

“Până în prezent, nu avem informații privind continuitatea programului Rabla pentru electrocasnice susținut de AFM, în care ne-am implicat ediție de ediție”, spune Ovidiu Nicușan, director de marketing Flanco Retail. “Ne dorim, însă, să acționăm cu responsabilitate atunci când vine vorba despre sustenabilitate și protejarea planetei și ne încurajăm clienții să procedeze la fel.”

O altă modificare importantă adusă programului “Reciclează și Flanco te premiază” se referă la valabilitatea utilizării voucherului, care a fost extinsă de la zece zile, la un an întreg.

Concret, orice client care cumpără din magazinele fizice ale rețelei Flanco orice produs electrocasnic mare sau chiar un televizor primește automat un voucher în valoare de 300 de

lei, pe care îl poate utiliza timp de un an pentru a achiziționa un alt electrocasnic mare, din orice magazin fizic Flanco. Anul trecut, în cadrul programului, au fost oferite și utilizate aproximativ 75.000 de vouchere.

Produsele care au fost, cel mai adesea, schimbate de clienți cu o versiune mai performantă tehnologic și energetic au fost mașinile de spălat și combinele frigorifice. Alte electrocasnice mari care sunt răsplătite cu un voucher în valoare de 300 de lei în momentul achiziției sunt: aparatele frigorifice, mașinile de spălat vase, uscătoarele de rufe, plitele și cuptoarele electrice incorporabile, televizoarele de la cele mai căutate două branduri de pe piață.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here