Home Cariere Trencadis numește un nou CFO. Cine este Alice Gheorghiu

Trencadis numește un nou CFO. Cine este Alice Gheorghiu

649
0
SHARE

Trencadis, companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software, anunță numirea lui Alice Gheorghiu în funcția de Director Financiar (CFO) începând cu 23 mai 2023.

Alice Gheorghiu va avea ca principală responsabilitate coordonarea departamentului financiar din cadrul Trencadis și, ca parte a echipei de management, va contribui la dezvoltarea proiectelor de business ale companiei.

Alice Gheorghiu are o experienţă de peste 19 de ani în domeniul financiar și a deţinut de-a lungul timpului roluri în mai multe industrii (automatizări, media și publicitate etc), dintre care peste 13 ani în cadrul grupului Publicis Groupe România. În ultimii șase ani, Alice Gheorghiu a ocupat poziția de Senior Financial Controller ocupându-se de raportările financiare, bugetările, analizele financiare ale companiei, practic analiza cifrelor care stau la baza deciziilor manageriale.

Alice Gheorghiu se va concentra pe îmbunătățirea proceselor financiare ale companiei, pe creșterea eficienței și, în același timp, pe identificarea oportunităților de creștere a profitabilității companiei Trencadis. Ea va coordona şi va superviza activităţile financiare, pe baza experienţei și expertizei acumulate pe parcursul carierei sale, fiind implicată activ în atingerea obiectivelor companiei.

“Din perspectiva CFO-ului, avem de-a face, ca orice altă companie din România, cu provocările determinate de instabilitatea şi de reglementările fiscale complexe, cu nivelul ridicat al costului finanţării, dar şi cele de natura recrutării şi retenţiei talentelor. ‘Mastering the New Reality’, care reflectă nevoia tuturor companiilor de a se adapta la mediul de afaceri în continuă schimbare, este noua mea provocare în Trencadis”, spune Alice Gheorghiu.

Trencadis a înregistrat o cifră de afaceri de 121 milioane lei (24,5 milioane de euro) în 2022, în creștere cu 21% față de anul precedent.

Pentru Trencadis recrutarea noului CFO înseamnă consolidarea echipei de management și, în același timp, un pas firesc și necesar pe zona de sustenabilitate a afacerii în contextul creșterii accelerate a cifrei de afaceri în 2022 (cea mai mare din istoria companiei) și al perspectivei de continuare a acestui trend în 2023”, a declarat Marian Murguleț, CEO al Trencadis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here