Home Noutati La ceas aniversar, PPD Romania anunta investitii viitoare de 6 milioane euro

La ceas aniversar, PPD Romania anunta investitii viitoare de 6 milioane euro

556
0
SHARE

PPD Romania, parte a Photos Photiades Group, unul dintre cei mai importanti in distributia de bauturi alcoolice premium, aniverseaza 10 ani de activitate pe piata locala.

Momentul festiv a lasat loc si pentru stabilirea unor noi planuri investitionale, dupa ce cifra totala de vanzari  a crescut de 10 ori in ultimul deceniu, pentru anul in curs compania estimand o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere de peste 20 de puncte procentuale fata de finalul anului trecut.

Pe termen mediu, PPD Romania intentioneaza sa investeasca peste 6 milioane euro, in vederea dezvoltarii marcilor din portofoliu, a operatiunilor locale si a resurselor umane.

Alexis Photiades, Managing Director Photos Photiades Group, a declarat: „Suntem extrem de mandri de evolutia PPD Romania, nu doar datorita cresterii sale impresionante, ci si pentru rolul strategic pe care l-a jucat in extinderea noastra catre Europa Centrală si de Est.

Ne bucuram de rezultatele primilor 10 ani si ne pastram angajamentul fata de piata din Romania, dovada fiind planurile noastre pe termen mediu si lung”.

De la infiintare, compania a investit peste 40 de milioane de euro in domenii precum cel imobiliar, prin dezvoltarea propriului centru logistic si a sediului central din Bucuresti, distributie si promovarea de brand, precum si in campanii care incurajeaza consumul responsabil de alcool.

Compania are propria sa Academie care se ocupa de formarea si dezvoltarea personalului, cei 80 de experti PPD Romania beneficiind de aceasta experienta.

“Privim cu incredere catre viitor si avem convingerea ca ne vom mentine pozitia de lider pe piata din Romania, accelerand investitiile in dezvoltarea de talente, tehnologie si in promovarea brandurilor din portofoliu”, a mentionat si Nikitas Aspiotis, General Manager PPD Romania.

Bauturile importate si distribuite de PPD Romania sunt disponibile in toate marile lanturi de magazine din Romania si in peste 15.000 de locatii HoReCa din toata tara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here