SHARE

Deja prezenta pe 25 de piete din lumea intreaga, platforma e-commerce Marketplace de la Facebook este disponibila de acum si utilizatorilor romani.

Lansata in urma cu un an in SUA, Marketplace amplifica deja un trend care a debutat cu vanzarile online din Facebook Groups si duce experienta comertului electronic de acest tip cu un pas in fata.

Facebook Marketplace ofera accesibilitate rapida in sistem, utilizatorii neavand nevoie decat de un smartphone si o conexiune la inernet pentru a posta sau a consulta produsele si serviciile oferite prin aceasta platforma. Alte beneficii sesizabile sunt modalitatile diferite de plata -cash sau prin transfer bancar- sau evidentierea unor articole potrivite preferintelor manifestate de utilizator prin intermediul contului sau de Facebook.

In functie de vanzarile efectuate, in afara SUA, Marketplace a inregistrat performante emarcabile in Santiago – Chile, Mexico City – Mexic si Londra – Marea Britanie. Datele colectate in perioada august-octombrie 2017 arata ca topul produselor puse in vanzare pe Marketplace este dominat de: autoturisme, mobilier, electronice si calculatoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here