Home Timp liber Clubul “da” Dezbatere – Cum sa te iei la harta in mod...

Clubul “da” Dezbatere – Cum sa te iei la harta in mod constructiv

857
0
SHARE

Tii mortis sa ai ultimul cuvant? Pai, nu ar strica sa inveti sa iti folosesti argumentele pe post de arme ofensive care sa reduca la tacere auditoriul mereu dispus sa te sicaneze.

Clubul da Dezbatere, o initiativa Hubs, cu intrare libera pentru doritori, este gata sa te primeasca cu chef de rafuiala verbala, in mod civilizat, la sesiunea din 14 noiembrie.

La fel de pus pe harta ca si tine, ba chiar si cu cateva argumente ascunse in maneca, amfitrionul Andrei Popescu considera ca acesata metoda este de mare ajutor in depasirea tracului de a argumenta ideile tale in fata unuin public necunoscut.

In cadrul acestui club vei avea ocazia sa-ti dezvolti abilitatile de vorbire si argumentare si sa-ti infrangi – unde este cazul – frica de a vorbi in fata unui grup de oameni necunoscuti. Clubul este alcatuit din 6 sesiuni in cadrul carora se vor dezbate subiecte de interes din orice domeniu, urmand ca apoi sa ne evaluam si imbunatatim abilitatile. Numarul optim este de 7 participanti pe sesiune, insa nu te sfii sa-ti aduci si prietenii pasionati de dezbatere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here