Home Destinatii Early Booking la Targul National de Turism. Ce destinatii atractive aduce 2018

Early Booking la Targul National de Turism. Ce destinatii atractive aduce 2018

872
0
SHARE

Intre 16-19 noiembrie ai sansa de a-ti achizitiona vacanta de vis din 2018 la un pret redus, gratie ofertelor Early Booking prezentate de agentii in cadrul Targului National de Turism, organizat la Romexpo.

Paralela 45, una dintre cele mai vechi agentii de turism de pe piata, anunta o noua politica in prezentarea ofertelor, sub deviza “respectam turiștii, zero taxe ascunse”. Astfel, touroperatorul va afisa doar pretul final al vacantei, explicand de unde vine reducerea, atunci cand aceasta exista.

Samos-Grecia, Alanya-Turcia si diverse statiuni din Albania sunt printre noutatile pe care care mizeaza Paralela 45 in sezonul 2018, anuntra un comunicat de presa al agentiei.

Pachetele pentru insula Samos pornesc de la 350 de euro/persoana, cu zbor charter de la Bucuresti, cele pentru Alanya de la 434 de euro/persoana, cu zbor charter de la Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, in timp ce o vacanta in Albania, cu transport individual, costa de la 18 euro/noapte.

Noile oferte se adauga deja unei liste de destinatii turistice din Grecia, Spania, Italia, Portugalia, Cipru si Croatia, devenite deja traditionale pentru clientii touroperatorului.

“De acum afisam pretul final, care include toate taxele, astfel incat turistul sa aleaga in cunostinta de cauza. Nu de putine ori ofertele unor agentii sunt simple carlige de marketing prin care se anunta un preț neverosimil.

Atras de «vacanța de la 100 de euro/persoana», clientul ajunge in agentie si descopera ca la pretul anunțat se adauga taxe de aeroport si asistenta turistica, care dubleaza sau tripleaza costul sejurului. Aceste practici trebuie stopate din respect pentru turisti si pentru credibilitatea agențiilor de turism din Romania”, sustine Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Pentru moment, in topul preferintelor clientilor agentiei de turism se mentin Antalya, Grecia (Zakynthos, Creta, Rodos) si Spania (Costa Blanca, Costa del Sol).

Cu ocazia Targului National de Turism, Paralela 45 va prezenta si un nou portal de turism, adaptat nevoilor clientilor care nu au timp sa ajunga in agentie, si unde pot face usor si rapid rezervari, pot cumpara vacantele dorite si isi pot crea propriul “wish list”.

Turoperatorul estimeaza un volum de vanzari de 50 de milioane de euro pentru 2017, dupa ce vanzarile de circuite turistice au crescut cu 34%, cele pentru Bulgaria si turismul intern cu 32%, iar gradul de ocupare pe zborurile charter a fost de 97%. Paralela 45 a inregistrat o creștere de 22% in primele noua luni din 2017, an in care cei mai multi turisti au preferat sa mearga in Grecia (45%), Spania (24%), Turcia (20%), Cipru (5%), Italia, Portugalia si Croatia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here